Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martyna2323

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 9:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A test ciazowy robilas? Jesli nie to proponuje zrobic i rozwiac wszelkie obawy. Jednak moim zdaniem w ciazy nie jestes Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martyna2323 ma racje tylko musi minac min 14 dni od stosunku zeby byl wiarygodny.
Okres nie zawsze musi byc taki sam. Mi tez sie zdazaly mniej i bardziej obfite krwawienia.
Moim zdaniem, jesli to bylo po owulacji, to nie jestes w ciazy, ale jesli sie denerwujesz to zrob test i bedziesz wiedziala na pewno.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
violence

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję wam bardzo za porady Smile uspokoiłyście mnie nieco.
lizelotka wiem właśnie, że okres nie jest zawsze taki sam, ale chodzi o to, że ja miałam zawsze raczej obfity.. i dlatego się tak tym przejęłam Wink ale teraz mam dość dużo stresu i mimo, że to nigdy nie wpływało na moją miesiączkę, to może tym razem było inaczej.
zrobię chyba faktycznie ten test, jeśli dalej będę czuła że coś jest nie tak. dziękuję wam bardzo !!! Wink
Powrót do góry
Kamii

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 1:40 pm    Temat postu: mieśączka w czasie ciąży ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pyt.ostatnio kochałam sie ze swoim chłopakiem 24,26,28 marca dzis jest 30 wczoraj dostałam miesiączkę .. czy możliwe jest że zaszłam w ciążę ?

przylaczyam do tematu zbiorczego. emilka
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jest to normalny okres czy plamienie?

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 2:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

normalny chodź nie tak mocny jak zazwyczaj
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to radziłabym za 2 tygodnie od ostatniego stosunku zrobić test
a stosunki były bez zabezpieczenia?

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak. Sad
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciąża jest mało prawdopodobna skoro było krwawienie ale radziłabym test dla pewności za 2 tygodnie no i zabezpieczajcie się od tej pory

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Jestem nowa na forum, pisze, bo już sama nie wiem co myśleć. Byłam przekonana, że tym razem jestem w ciąży, ale organizm chyba spłatał mi figla, albo ja za bardzo się nakręciłam. Z drugiej strony wszystko wskazywało na ciążę, temperatura, wrażliwość piersi, wyczulenie na zapachy, kłucie w jajnikach, senność i zmęczenie,biała wydzielina, częste sikanie, nawet w nocy, a co najważniejsze brak okresu. Zazwyczaj dostaje bardzo regularnie, teraz spóźniał mi się 4 dni. Wiem, że okres może się spóźniać z wielu powodów,ale nie chorowałam, nie miałam jakichś większych stresów, nie znajdywałam innego wytłumaczenia, jak tylko ciąża, tym bardziej, że kilka z objawów pojawiło się u mnie po raz kolejny, bo to byłaby już moja druga ciąża, wcześniejsza poroniłam Sad . Chciałam już zrobić test w nadziei, że zobaczę dwie kreseczki, ale rano pojawiło się krwawienie, albo plamienie bardziej, bo póki co to jest tylko jakby śluz podbarwiony krwią, bardziej koloru brunatnego. Wiem, ze forum to nie gabinet lekarski i nikt mi nie odpowie czy mimo tego mogę być w ciąży, ale może któraś z Was czytając ten post mi powie, czy są szanse na to, że to ciąża??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 19 z 41