Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Martyna2323
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 9:32 am Temat postu: |
|
|
A test ciazowy robilas? Jesli nie to proponuje zrobic i rozwiac wszelkie obawy. Jednak moim zdaniem w ciazy nie jestes |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Martyna2323 ma racje tylko musi minac min 14 dni od stosunku zeby byl wiarygodny.
Okres nie zawsze musi byc taki sam. Mi tez sie zdazaly mniej i bardziej obfite krwawienia.
Moim zdaniem, jesli to bylo po owulacji, to nie jestes w ciazy, ale jesli sie denerwujesz to zrob test i bedziesz wiedziala na pewno. _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
violence
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 3:56 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję wam bardzo za porady uspokoiłyście mnie nieco.
lizelotka wiem właśnie, że okres nie jest zawsze taki sam, ale chodzi o to, że ja miałam zawsze raczej obfity.. i dlatego się tak tym przejęłam ale teraz mam dość dużo stresu i mimo, że to nigdy nie wpływało na moją miesiączkę, to może tym razem było inaczej.
zrobię chyba faktycznie ten test, jeśli dalej będę czuła że coś jest nie tak. dziękuję wam bardzo !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamii
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 1:40 pm Temat postu: mieśączka w czasie ciąży ? |
|
|
mam pyt.ostatnio kochałam sie ze swoim chłopakiem 24,26,28 marca dzis jest 30 wczoraj dostałam miesiączkę .. czy możliwe jest że zaszłam w ciążę ?
przylaczyam do tematu zbiorczego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 1:51 pm Temat postu: |
|
|
a jest to normalny okres czy plamienie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamii
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 2:22 pm Temat postu: |
|
|
normalny chodź nie tak mocny jak zazwyczaj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 2:25 pm Temat postu: |
|
|
to radziłabym za 2 tygodnie od ostatniego stosunku zrobić test
a stosunki były bez zabezpieczenia? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamii
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 2:28 pm Temat postu: |
|
|
tak. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 2:32 pm Temat postu: |
|
|
ciąża jest mało prawdopodobna skoro było krwawienie ale radziłabym test dla pewności za 2 tygodnie no i zabezpieczajcie się od tej pory _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniaitalia
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 3:43 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Jestem nowa na forum, pisze, bo już sama nie wiem co myśleć. Byłam przekonana, że tym razem jestem w ciąży, ale organizm chyba spłatał mi figla, albo ja za bardzo się nakręciłam. Z drugiej strony wszystko wskazywało na ciążę, temperatura, wrażliwość piersi, wyczulenie na zapachy, kłucie w jajnikach, senność i zmęczenie,biała wydzielina, częste sikanie, nawet w nocy, a co najważniejsze brak okresu. Zazwyczaj dostaje bardzo regularnie, teraz spóźniał mi się 4 dni. Wiem, że okres może się spóźniać z wielu powodów,ale nie chorowałam, nie miałam jakichś większych stresów, nie znajdywałam innego wytłumaczenia, jak tylko ciąża, tym bardziej, że kilka z objawów pojawiło się u mnie po raz kolejny, bo to byłaby już moja druga ciąża, wcześniejsza poroniłam . Chciałam już zrobić test w nadziei, że zobaczę dwie kreseczki, ale rano pojawiło się krwawienie, albo plamienie bardziej, bo póki co to jest tylko jakby śluz podbarwiony krwią, bardziej koloru brunatnego. Wiem, ze forum to nie gabinet lekarski i nikt mi nie odpowie czy mimo tego mogę być w ciąży, ale może któraś z Was czytając ten post mi powie, czy są szanse na to, że to ciąża?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|