Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natalia07

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 07, 2009 8:25 pm    Temat postu: miesiączka w ciązy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A myślisz, że ciąża może być możliwa w takim przypadku?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aedd

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Cze 07, 2009 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cięzko powiedziec, bo nie mierzysz temperatury ;P ale zobaczymy, trzymam kciuki Wink
Powrót do góry
Kamii

PostWysłany: Czw Cze 11, 2009 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam problem.
staram sie o maleństwo 3 miesiąc w tym miesiącu miałam dziwną miesiączkę..pierwszego dnia miałam plamienie,2 i 3 dnia normalną miesiączkę a 4 i 5 plamienie..i nie wiem czy mam sobie robić nadzieje czy możliwe jest że jestem w ciąży?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Cze 11, 2009 12:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A skąd mamy to wiedzieć? Zrób test jak minie 14-16 dni od ostatniego stosunku. Najlepiej z krwi, bo daje 100% pewności.

Może to być ciąża, może to być infekcja, a równie dobrze zwykła anomalia...
milena12

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 10:05 pm    Temat postu: objawy ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. jestem nowa na forum, mam pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek.staram się z moim mezem o dzidziusia.
dwa tygodnie temu w dni płodne kochalismy się bez zapezpieczenia.nie wiem czy jestem w ciąży - i chciałabym się upewnic - tydzień po stosunku robiłam tes ale wyszedł negatywnie - ale w między czasie dziwnie się czuję - często oddaje mocz, odbija mi się bardzo czesto a na piersiach i udach pojawiły się bardzo widoczne żyły.jednak tym objawom zaprzecza fakt że dostałam okres ( nie wiem czy to okres czy plamienie) trwał on tylko 3 dni i nie był silny, czy istnieje mozliwosc żebym była w ciazy - kiedy najlepiej zrobić test ciążowy - żeby był wiarygodny. proszę o wskazówki i podpowiedz- dziękuje i pozdrawiam.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test ciążowy robi się minimum 14-16 dni po stosunku. Wcześniej jest po prostu niewiarygodny.

To krwawienie mogło być plamieniem implantacyjnym.

Zrób sobie test z krwi w laboratorium po 14-16 dniach od stosunku. Będziesz wiedzieć na 100%
milena12

PostWysłany: Sro Lip 15, 2009 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za szybką odpowiedź. może jutro zrobie sobie test w domu i zobacze co wyjdzie jesli wyjdzie negatywnie to wówczas w przyszłym tygodniu udam się na badanie krwi. jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
Powrót do góry
milena12

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 6:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ponownie. dzisiaj zrobiłam sobie test i wyszedł negatywnie. czy w takim razie istnieje możliwosc abym mogła podejrzewać że jestem w ciąży. czy istnieje możliwośc że test może nie stwierdzić ciąży? jest ponad dwa tygodnie po współżyciu .dzisiaj znów miałam znikome plamienia. prosze o podpowiedz.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlwpiwj zrób test w laboratorium. Koszt ok 30 zl. Testy apteczne często nie wykazują ciąży, gdyż stężenie hormonu w moczu może być niższe niż w rzeczywistości jest.
milena12

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje tak zrobie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 21 z 41