Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agne8190

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje okresy też trwały po 7 dni i to spory czas. Jednakże u mnie z kazdym cyklem jest coraz krótsze krwawienie, ostatnio były tylko 3 dni Shocked
niepewna111

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jesteś w ciąży Aga? Nie dobrze, nie dobrze : (.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agne8190

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nie jestem w ciąży. Mało tego miewałam okresy co 2 tygodnie i to było moją męczarnią, ginekolog powiedział, że nie ma powodu do obaw i mnie olał Neutral Dopiero od 2 cykli mam w miarę co miesiąc i teraz obserwuje sobię jak z tymi długościami jest. Nie miewam także owulacyjnego śluzu, dopiero jak gdzieś w sklepie dostałam jakiś preparat na utrzymanie pH w pochwie zaczoł mi się jakiś tam śluz pojawiać, bo takto to nic kompletnie.
niepewna111

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Współczuje Tobie. Lekarze często właśnie tacy są : (. Życzę Ci powrotu do hormonalnej normalności : ). Mam jeszcze takie pytanie, ile maksymalnie mogą trwać krwawienia w ciąży, w sensie dni - i czy mogą być tak regularne jak miesiączki?
Powrót do góry
agne8190

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 6:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są regularne ale zazwyczaj nieco krótsze niż bywały przed okresem. Tak przynajmniej miały ciężarne z którymi miałam styczność.
niepewna111

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm, musze zrobic test i sprawa sie wyjasni. Bo juz sama nie wiem, ale musze byc dobrej mysli. Dobra, forum to nie pogaduchy, i nie miejsce na nie : ).
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Forum to miejsce właśnie na pogaduchy Wink) tylko w odpowiednich działach i tematach

Powrót do góry
niepewna111

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alez, tosia81 - to jest odpowiedni dzial i temat, a tamten wybryk, zapomnijmy o nim. Tylko, chodzilo mi o takie - wymienianie zdan miedzy dwoma osobami Smile.
tosia81 - mowilas ze nie jestem w ciazy, ale raczej - 100 procentowo to jest?
Czy myslisz ze mam wykonac test?
Powrót do góry
agne8190

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób, zrób to nic nie zaszkodzi. Po za tym ja się trzymałam tematu, pisałam swoje dolegliwości, które przecież moga być wynikiem ciaży. Po prostu nie robiłam sobię testu... ani w żaden sposób nie dociekałam czy się pojawila czy nie.
niepewna111

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się czy mi okres nie wrócił tak jakoś. Stał się znowu obfity. Miejmy nadzieje że będzie już normalny do 7 dnia : ). Pozdrawiam wszystkich : )
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41