Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 9:28 pm Temat postu: |
|
|
skrzepow nie ma ! sa tylko plamienia... kazde obfitsze krwawienie nalezy skonsultowac z lekarzem i to migiem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
obawy
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 9:42 pm Temat postu: |
|
|
aha dziekuje, bo jakos dalej sie obawiam, wszedzie tylko kobiety w ciazy a ja juz swira dostaje...wiem ze to raczej jest malo mozliwe ale nadal sa obawy. hmm. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maggie21
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 10:52 am Temat postu: hm... |
|
|
Witajcie..
czytam to forum.. i zastanawiam się czy ja mogę być teraz w ciąży....
Biorę tabletki anty..., i zapomniałam jednej wziąć.. około 17 marca potem kochaliśmy się z mężem i po niedługim czasie..., zaczęłam czuć się trochę zakręcona..., raz senna..., smutna wesoła... na zmianę.., jednego wieczora zemdlałam i wymiotowałam..., zrobiłam po tym wszystkim test..., i wyszedł negatywny..., teraz dwa dni temu.. dostałam okres... ból brzucha typowy dla miesiączki.. dosyć obfity.., właściwie taki jak zwykle bywał mój okers.., jednak zanim się pojawił.. zauwazyłam dosyć dziwną wydzieline w kremowym kolorze, bardzo płynną..., i brzuch w podbrzuszu jest lekko powiększony i dosyc twardy... czy nadal mogę podejrzewać ciążę?
czekam na odpowiedz i z góry dziękuję... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
obawy
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 10:39 pm Temat postu: |
|
|
Wind_of_hope wiem ze Ci głowe zawracam ale czy w czasie ciąży może występować śluz który zawsze miałam w dniach płodnych?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maggie21
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 10:39 pm Temat postu: |
|
|
Piszę drugi raz.. choć teraz jeszcze nikt mi nie odpisał... ale dzisiaj po niecałych dwóch dniach... skonczył mi się zupełnie okres... a zwykle trwał jakies 5 do 6 dni... ale test wyszedł negatywny... zrobic kolejny...?
czekam na jakąś odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
obawy
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 10:40 pm Temat postu: |
|
|
Maggie musisz poczekać do jutra bo ja Ci za wiele nie powiem bo się nie znam... a ile dni po stosunku robiłaś test?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:13 am Temat postu: |
|
|
Hej ja też chciała bym uzyskać odpowiedz na pytanie które zadała obawy "czy w czasie ciąży może występować śluz który zawsze miałam w dniach płodnych??" bo mam troszkę obawy co do ostatniej zabawy z moim chłopakiem ale po 2 dniach dostałam taki śluz jak zawsze w czasie owulacji czy mając śluz taki jak w dni płodne mogę być w ciąży. Myślę że ktoś zna odpowiedz na moje pytanie Z góry dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:20 am Temat postu: |
|
|
w czasie ciąży nie występują objawy płodności, tyczy się to również śluzu. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:38 am Temat postu: |
|
|
Dzięki Emilka za odpowiedz bo obawiałam się troszkę ale mnie uspokoiłaś i Sorki że napisałam o tym nie tu gdzie trzeba ale dopiero odnalazłam temat "śluz w czasie ciąży" i tam opisałam to dokładnie i chciałam sie poprawić ale szybciutko mi odpowiedziałaś w tym temacie Fajnie że są takie osoby jak ty Pozdrawiam Dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maggie21
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 9:54 am Temat postu: |
|
|
test zrobiłam jakies 2 tygodnie po stosunku.. może naweet więcej... ale nie wiem czy jezeli wyszedł negatywny.. ja miałam ten okres który w prawdzie trwał tylko 2 dni.. ale były w nim tez taka gęsta krew.. może nie skrzepy, ale miesiączka wyglądała standardowo z wyjątkiem tego, że trwała 2 dni... teraz muszę zacząć leczenie i własnie zastanawiam się.., czy zacząć brak jakies leki... czy to możliwe ze mogę być w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|