Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli wczesniej się nie kochaliście i nie było żadnej wpady, to ciążę wykluczam
obawy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tu znowu ja o ile pamietacie..pamietam ze wykluczylyscie u mnie ciaze...milam juz dwie miesiaczki od czasu tamtego zajscia, robilam test wyszedl negatywny teraz czas na 3 miesiaczke a dzis patrze i brazowy uplaw nigdy takiego czegos nie mialam. czytalam ze w czasie ciazy sa takie uplawy i starsznie sie boje dodam ze nie mam zadnego pieczenia czy swedzenia a jutro powinnam dostac miesiaczke. i ogolnie czytalam ze zaden sluz nie powienien miec zapachu a moje maja....wogole juz fiksuje mam dopiero 16 lat i strasznie sie boje jutro kupie nastepny test.dodam ze gdyby to byla ciaza bylby to 10 tydzien.a ja nie mam zadnych objawow moze oprucz tego ze moj brzuch jest twardszy no i ten nieszczesny uplaw....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak na mój gust, to miesiączka się rozkręca i tyle.
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Maj 29, 2008 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilka ma racje wiec dolaczam sie do jej wypowiedzi Smile
Powrót do góry
thedark92

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 6:42 pm    Temat postu: Czy??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy to prawda ze w czasie ciazy moga wystapic 3 MIESIACZKI?
nie chodzi mi tutaj o "krwawienia" a o normalna regularna miesiaczke?
z roznych tekstow zrodlowych (ksiazka od wychowania do zycia w rodzinie) oraz z opowiadan innych ludzi mozna wywnioskowac przerozne rzeczy...
niewiem wkoncu jak z tym jest..

a tak z innej beczki troche...

od jakiegos tygodnia mam lekkie wypustki na piersiach znaczy dokladnie na tej ciemniej "obwodce" nie mam ich caly czas tylko czasem...;/co to moze oznaczac...?
niewiem czy mam sie tym martwic czy tez nie...?
Embarassed

niewiem moze to jest zwiazane z tym ze postanowilismy z chlopakiem jakies 2 tyg temu zaczac wspolzycie...
w sumie ja malo rzeczy wiem na takie tematy...
prosze o rade.

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

thedark... roZnie z tym moze byc. jedne kobiety maja normalny okres i wogole nie biora pod uwage to ze moze to byc ciaza, inne maja plamienia i mysla ze to skapy okres,ale o to akurat nie pytałas.
moje pytanie: doszło do wytrysku w srodku? zabezpieczacie sie? zazwyczaj u kobiet ciezarnych wyglad piersi,brodawek sie zmienia...moze jestes w ciazy:| ??? robiłas test???

Powrót do góry
thedark92

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak zabezpieczalismy sie.

bo 1 czerwca mialam okres, trwal normalnie jak u mnie 5 dni.
potem 8 oraz 15 czerwca wspolzylam z chlopakiem,
moj cykl trwa tak ok srednio 28 dni.moze to bedzie dluhie ale to napisze,
8.06 doszlo do wytrysku w srodku ale mielismy zabezpieczenie, cale, kupione w aptece specjalnie po to aby bylo pewniejsze...
15.06 nie doszlo do wytrystku poniewaz zabezpieczenie nam peklo w trakcie i odrazu przestalismy.

[te wypustki mam wlasnie od mniej wiecej 8 wtedy je zauwazylam...;/]

ja to juz sama niewem...
takie wypustki to nie moze byc objaw jakiejs choroby?
kolejna poczatek miesiaczki wyznaczylam mniej wiecej pod koniec czerwca.
tez juz myslalm o ciazy, ale w sumie test sie robi po terminie spoznionej misiaczki, takze teraz to raczej nic by nie wykazal;/
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem ciazy nie ma Smile nie bylo wtrysku w Tobie to skad niby mialo by dojsc do zaplodnienia? Na bank przyjdzie okres tylko ze spozniony. Nie styresuj sie i powodzenia Exclamation
Powrót do góry
thedark92

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za takie pozytywne odpowiedzi...; )
wiem ze tutaj troche wiecie na te tematy...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no,jesli nic nie pekło to wsyzstko jest ok Smile masz normalne okresy i nie jestes w ciazy Wink. umiesz liczyc dni plodne? lepiej uwazaj wtedy kiedy jest blisko owulki, bo po co masz faszerowac sie chemia... Neutral

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41