Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
a jak nie, to proponuje albo wosk do depilacji twarzy, dobry na wasik, ewentualnie sa takie "rozjasniacze", ale tu istnieje ryzyko, ze wloski z czarnych zrobia sie zolte, zamiast od razu biale i malowidoczne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kostonica
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 11:34 am Temat postu: |
|
|
powinnas jak najszybciej udac sie do endokrynologa bo bedzie ci sie to powiekszalo i potem leczenie moze trwac miesiacami a nawet latami musisz zrobic testy hormonalne i wtedy bedzie wiadomo mozliwe ze masz przerost tarczycy na przyklad, ewidentnie cialo wysyla ci pewne znaki ktorych nie mozna lekcewarzyc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wosek
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 2:17 pm Temat postu: |
|
|
A jak z wrastaniem włosków ? Czy po depilacji wąsika nie ma tego problemu ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arlet
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:02 am Temat postu: |
|
|
ja robie woskiem, i prawde mowiac to sa tak slabe wlosy ze o wrastaniu sie nie ma mowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tatianna1
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 12:11 am Temat postu: |
|
|
Mnie wąsik strasznie męczył i ostatnio zrobiłam sobie depilację laserową. Robiłam w Salonie Ce-Ce na Świętokrzyskiej i płaciłam 150 zł a nie 200 i musiałam powtórzyć jeden raz. Ale słyszałam, ze wiele jak salon ma słabą lampę to trzeba powtarzać częściej niż 3 razy, mi koleżanka poleciła właśnie Ce-Ce bo mają najlepszą lampę w Polsce. Zanim nie zrobiłam depilacji laserowej to co 2 tygodnie chodziłam na wosk do kosmetyczki. A i tak w tydzień po depilacji woskiem czułam się skrępowana, że widać moje odrastające włoski. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 11:23 am Temat postu: |
|
|
Ja tez wyrywam wąsik, denerwuje mnie, bo jak tylko wyrwę, to juz po tygodniu jest nowy i dalej ciemny :/ chyba sobie zaczne zbierac na laser..
a powiedz mi proszę, w jakim miescie sa te najlepsze lampy? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tatianna1
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 9:03 pm Temat postu: |
|
|
No niestety (dla mnie w sumie stety) w Warszawie. Widzę, że jesteś z Wrocławia więc trochę daleko. No chyba, że przy okazji odwiedzin w stolicy odwiedziłabyś salon. Generalnie polecam zabieg bo mój wąsik to była drażliwa sprawa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 10:11 am Temat postu: |
|
|
w sumie to mam dokladnie pod moim mieszkaniem salon urody cosmetderm i mnie denerwuje neon ktory wali mi w naroznikowe okno i w nocy w pokoju mam jasno jak w dzien a nie mam rolet ;X niewazne : D
w kazdym razie tez tam robia podobne zabiegi, ale nie slyszalam zeby sie reklamowali najlepszym na swiecie laserem, dlatego mnie zaciekawil Cece. Kiedys na 100% pojde na laser, ale to trzeba uzbierac trochę pieniązkow.. niestety : ( _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agata23
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 11:11 am Temat postu: |
|
|
laser jest takim zabiegiem który powinien na stałe usunąć owłosienie u kobiet, ale z wypowiedzi innych kobiet wcale nie przynosi upragnionych rezultatów. Moim zdaniem najlepiej jest wybrać się raz na jakiś czas do kosmetyczki na wosk. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kika75 Zbanowany
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 8:04 pm Temat postu: wąsik |
|
|
ja właśnie jestem po depilacji laserowej wąsika-lekki zarost po ciązy zmiana hormonów robiłam w salonie ------ wawie przeszłam 4 zabiegi i teraz koniec z tym problemem wreście czuje sie bardziej pewnie także polecam.
Nazwe salonu usuwam to nie miejsce na reklame
Kolejny taki post, zawierajacy nazwe salonu bedzie traktowany jako reklama = zostanie usuniety oraz karany bedzie ostrzezeniem,
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|