Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
małgosia3
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 1:41 pm Temat postu: |
|
|
laser i kalkaset zł |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 10:53 pm Temat postu: |
|
|
a ja chciałam się wybrać na depilację laserową ale okazało się że podobno laser nie widzi jasnych włosków i wątpię, żeby u mnie przyniósł jakiś efekt no i dlatego w przypadku wąsika warto wspomagać się oprócz lasera innymi środkami. wosk nie jest dobry, bo zostają podrażnienia i nieładne kropki (zwłaszcza jak ktoś ma wrażliwą skórę). ale są kremy specjalistyczne, które zawierają eflornitynę tylko są na receptę. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
reynevan
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 9:50 pm Temat postu: |
|
|
No niestety, trzeba się wybrać do endokrynologa, żeby taki lek w kremie dostać. Ale efekty (jeśli się poczyta w internecie opinie o leku Vaniqa na przykład) są bardzo dobre. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BarbaraM Spamer
|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2016 12:17 pm Temat postu: |
|
|
Nie koniecznie depilacja laserowa musi być odpowiednią metodą,przy jasnych delikatnych włoskach laser często okazuje się nie skuteczny, ale spróbować nie zaszkodzi pisz tylko o tym abyś uniknęła ewentualnego rozczarowania. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2016 12:51 pm Temat postu: |
|
|
U blondynek niestety odpada, więc nawet nie ryzykowałam. Na szczęście jest alternatywa w postaci epilfree - z porównywalnym efektem, za to za mniejsze pieniądze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2018 11:14 am Temat postu: |
|
|
No własnie nie odpada. Bo jest bardzo wiele rodzajów zabiegów, Niektóre lasery działają równiez na jasne włoski. Jak laser vectus. Laser light sheer faktycznie działa jedynie na ciemne włoski, jednak ta nowsza generacja umożliwia usunięcie owłosienia nie tylko u brunetek ale równiez u blondynek.
Polecam sobie o tym poczytać. https://depilacjavectus.pl/dlaczego-warto-wybrac-laser-vectus/ _________________ http://www.biomedical.pl/forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|