Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Narośl/guzek w okolicy pochwy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Mar 08, 2008 1:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak się dowie i będzie chciała powiedzieć, co to, to napisz nam, bo jakoś mi nic nie przychodzi do głowy, co może być "nie do wyleczenia"..
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Mar 08, 2008 11:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"ropień, czyrak"

To może być coś z tego...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sob Mar 08, 2008 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to to jest uleczalne ;] na to sie nie umiera;]
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niby jest uleczalne ale w małym stopniu to coś mozna tylko opóźnić i czasem jest ok, ale następnego dnia wraca... Nie wiem co to jest. To nie jest choroba tylko dolegliwość.

99% że to czyrak jest.

Mogę prosić o więcej info?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no Gonzi weź się nie zachowuj jak niektórzy nasi użytkownicy. google naprawdę nie boli. zajrzyj chociażby tutaj
Wink
a jeżeli to to, to mama pewnie maścią ichtiolową to smarowała
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 11:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fakt sorki Embarassed Pozdr! Smile
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Wto Mar 11, 2008 12:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem szczerze ze bacznie przyglądam sie wątkowi bo absurdalny jest troche i jak na mój gust to koleżanka po prostu sie panicznie boi lekarza i wymyśla powody zeby tylko nie iść;] myśle że małe z***** by jej pomogły sie zdecydować albo za rekę zaprowadzić skoro sama nie chce sobie pomóc;] to trzeba siłą dla jej dobra;]

---edit by Wind_Of_Hope---
Mikmik ile razy mam powtarzac zebys zachował kulture podczas pisania? jaki dajesz przykład innym? nienawidze bluzgow.. :[ a forum to miejsce kulturalne a nie piaskownica Wink opanuj sie
Powrót do góry
buleczka

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 8:49 am    Temat postu: kuleczka utworzona z wody ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemka mam na imie kaska i mam pewien problem bylam robic ekografie na ktorej lekarz wykryl mala kulke utworzona z wody ktora nie rozwalila sie podczas miesiaczki nie wiem jak to sie nazywa po polsku bo mieszkam we wloszech:)i nieraz mam troche bole...nie wiem co mam robic a nawet w listopadzie spoznila mi sie miesiaczka az 17 dni...:/[/img]
Powrót do góry
ilonka7

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 8:40 pm    Temat postu: narosz guz kula czy cos takiego Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam problem wczoraj odczulam ze zaraz pod skóra pomiedzy warga a lentakcza cos urosło jakis kuzek kulka czy cos takiego po lewnej stronie i dosc mi wszytsko spuchno teraz gdy sie kompalam i sila troche to poruszalam czuje dretwienie w lewej nodze co to moze byc?

przyłączyłam temat do pokrewnego problematycznie.
staraj sie uważać na błędy, bo ciążko się czyta posty
emilka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bolesny, miękki, twardy, da się przesuwać czy nie da? depilowałaś sie w tamtych okolicach ostatnio?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4