Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Narośl/guzek w okolicy pochwy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
IZABELA2

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 2:19 pm    Temat postu: obrzeg bartoliniego ,miejsce intymne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy ktos wie z czego ta choroba powstaje? obrzek bartoliniego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
_K

PostWysłany: Pon Wrz 14, 2009 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że najlepszą odpowiedzią jest pójście do lekarza, ale obecnie nie mam takiej możliwości...dopiero za kilka dni ;/ Może ktoś będzie wiedział Co mi jest...

Od 3 dni mam sporą narośl przy wejściu do pochwy. Jest czerwona i boli...przy wstawaniu, siedzeniu, poruszaniu się. Początkowo myślałam, że to może pryszcz, tylko w takim nietypowym miejscu...ale to nie znika, a wrecz przeciwnie rośnie...ma ze 3 cm, jest miękie, ale przesunąć się raczej tego nie da...w ogóle nie da się tego dotcznąć bo boli dośc intensywnie... Co to może być??
Powrót do góry
Idi1313

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 11:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja miałam coś podobnego jakieś trzy lata temu tylko mniejsze ok 2cm,poszłam do ginekologa i ona powiedziała że to usunie od razu w czasie badania. Trochę bolało bo to wycisła a to co z tego wypłyneło dała do badania okazało się że to nic takiego . Laughing
Powrót do góry
Natalia2911

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.Mam pytanie.Jestem trzy dni po usunięciu cysty bartoliniego , wczoraj wyszłam ze szpitala a dzisiaj dostałam okres.Mój Lekarza wiedział że w najbliższych dniach mam dostać.Narazie nie jest to jakieś mocne krwawienie.Poza tym że jestem osłabiona i odczuwam lekkie szczypanie po stronie gdzie mam szwy nic mi się nie dzieje.Nie chce panikować dlatego nie wiem czy zadzwonić do niego i mu o tym powiedzieć czy może poczekać i zobaczyć co się będzie działo??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4