Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
IZABELA2
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 2:19 pm Temat postu: obrzeg bartoliniego ,miejsce intymne |
|
|
czy ktos wie z czego ta choroba powstaje? obrzek bartoliniego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
_K
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 10:33 am Temat postu: |
|
|
Wiem, że najlepszą odpowiedzią jest pójście do lekarza, ale obecnie nie mam takiej możliwości...dopiero za kilka dni ;/ Może ktoś będzie wiedział Co mi jest...
Od 3 dni mam sporą narośl przy wejściu do pochwy. Jest czerwona i boli...przy wstawaniu, siedzeniu, poruszaniu się. Początkowo myślałam, że to może pryszcz, tylko w takim nietypowym miejscu...ale to nie znika, a wrecz przeciwnie rośnie...ma ze 3 cm, jest miękie, ale przesunąć się raczej tego nie da...w ogóle nie da się tego dotcznąć bo boli dośc intensywnie... Co to może być?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Idi1313
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 11:16 am Temat postu: |
|
|
Ja miałam coś podobnego jakieś trzy lata temu tylko mniejsze ok 2cm,poszłam do ginekologa i ona powiedziała że to usunie od razu w czasie badania. Trochę bolało bo to wycisła a to co z tego wypłyneło dała do badania okazało się że to nic takiego . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Natalia2911
|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 3:07 pm Temat postu: |
|
|
witam.Mam pytanie.Jestem trzy dni po usunięciu cysty bartoliniego , wczoraj wyszłam ze szpitala a dzisiaj dostałam okres.Mój Lekarza wiedział że w najbliższych dniach mam dostać.Narazie nie jest to jakieś mocne krwawienie.Poza tym że jestem osłabiona i odczuwam lekkie szczypanie po stronie gdzie mam szwy nic mi się nie dzieje.Nie chce panikować dlatego nie wiem czy zadzwonić do niego i mu o tym powiedzieć czy może poczekać i zobaczyć co się będzie działo?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|