Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 11:51 am Temat postu: |
|
|
Oj Wiki ....widzisz jaki los jest przewrotny. Bardzo mi się nie podoba ,że zwodzą Cię z tym hsg...no ale cóż trzeba liczyć na to,że w końcu trafią na dobry dzień i zabieg przeprowadzą. Trzymam kciuki. Wiem, że Ci ciężko i nic z tym nie zrobisz ...niestety. Ja jednak wierzę ,że Ci się poszczęści. Musisz być silna i walczyć. Czekaj cierpliwie na hsg a później to już będzie z górki, zobaczysz;). A może weź luteinę to pozwoli Ci zaplanować zabieg bo bedziesz wiedziała kiedy okres przyjdzie.
Moja Zuzanka rośnie , lata po całym brzuszku i kopie , kopie;))). Cudne uczucie. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 6:59 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu już imię wybraliście??? Zuzanka-ślicznie!!!!
No ja chciałam aby lekarz coś mi przepisał,aby @ mieć zaplanowaną no ale nie chciał czuję że w tym miesiącu też z hsg będą nici jeśli mi się wcześniej teraz pojawiła to pewnie teraz koło 19 września dostanęa na 23 mam termin,więc nic z tego nie wyjdzie bo jak stosuję te tabletki na prawidłowe ph to okres trwa mi 7 dni!!!! No Tosiu najgorsze jest to czekanie,kombinowanie,myślenie co z nami jest ok.miesiące mijają a nić nie idzie do przodu!!! mojemu kończą się badania nasienia,ale już powiedział że dopóki nie zrobią mi hsg nie pójdzie znów na badania,bo znów mogą stracić ważność zanim oni mnie zbadają!!!!
No i mam nadzieję że niedługo fotki brzusia dostanę))) buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Ze względu na przekroczenie 40 str temat zamykam.
Do kontynuowania rozmowy zapraszam tutaj:
http://www.biomedical.pl/forum/nie-moge-zajsc-w-ciaze-part3-vt11912.html _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mężatka86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 3:20 pm Temat postu: |
|
|
My staramy się już 2 lata i nic,więc spokojnie do tego podejdź.Mi też już psychika przez to nawala,bo tez zostałam ciocia.Moja siostra ma 2lata krótszy czas małżeństwa ode mnie,a już urodziła,więc sama rozumiesz jak ja się czuję w tej sytuacji?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Odpowiedź jest u ginekologa ) zróbcie badania itd..... ponoć para przeciętnie stara się rok czasu więc bądź spokojna macie jeszcze trochę czasu ) a powiem Ci że stres nie służy zajściu a wręcz przeciwnie ) a więc głowa do góry i działajcie bo się wykończysz..... sama wiem po sobie że to czasem się tak nie da bo w końcu już ponad 2 lata starań i nadal ni ale chociaż spróbuj ) ja ze swojej strony trzymam kciuki i pisz jak by np coś się zmieniło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|