Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj Wiki ....widzisz jaki los jest przewrotny. Bardzo mi się nie podoba ,że zwodzą Cię z tym hsg...no ale cóż trzeba liczyć na to,że w końcu trafią na dobry dzień i zabieg przeprowadzą. Trzymam kciuki. Wiem, że Ci ciężko i nic z tym nie zrobisz ...niestety. Ja jednak wierzę ,że Ci się poszczęści. Musisz być silna i walczyć. Czekaj cierpliwie na hsg a później to już będzie z górki, zobaczysz;). A może weź luteinę to pozwoli Ci zaplanować zabieg bo bedziesz wiedziała kiedy okres przyjdzie.
Moja Zuzanka rośnie , lata po całym brzuszku i kopie , kopie;))). Cudne uczucie.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wiki86

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu już imię wybraliście??? Zuzanka-ślicznie!!!!
No ja chciałam aby lekarz coś mi przepisał,aby @ mieć zaplanowaną no ale nie chciałSad czuję że w tym miesiącu też z hsg będą nici jeśli mi się wcześniej teraz pojawiła to pewnie teraz koło 19 września dostanęSada na 23 mam termin,więc nic z tego nie wyjdzie bo jak stosuję te tabletki na prawidłowe ph to okres trwa mi 7 dni!!!! No Tosiu najgorsze jest to czekanie,kombinowanie,myślenie co z nami jest ok.miesiące mijają a nić nie idzie do przodu!!! mojemu kończą się badania nasienia,ale już powiedział że dopóki nie zrobią mi hsg nie pójdzie znów na badania,bo znów mogą stracić ważność zanim oni mnie zbadają!!!!
No i mam nadzieję że niedługo fotki brzusia dostanęSmile))) buziaki
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ze względu na przekroczenie 40 str temat zamykam.

Do kontynuowania rozmowy zapraszam tutaj:

http://www.biomedical.pl/forum/nie-moge-zajsc-w-ciaze-part3-vt11912.html
mężatka86

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 16, 2009 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My staramy się już 2 lata i nic,więc spokojnie do tego podejdź.Mi też już psychika przez to nawala,bo tez zostałam ciocia.Moja siostra ma 2lata krótszy czas małżeństwa ode mnie,a już urodziła,więc sama rozumiesz jak ja się czuję w tej sytuacji?! Twisted Evil
Powrót do góry
zefirka23

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odpowiedź jest u ginekologa Smile) zróbcie badania itd..... ponoć para przeciętnie stara się rok czasu więc bądź spokojna macie jeszcze trochę czasu Smile) a powiem Ci że stres nie służy zajściu a wręcz przeciwnie Smile) a więc głowa do góry i działajcie bo się wykończysz..... sama wiem po sobie że to czasem się tak nie da bo w końcu już ponad 2 lata starań i nadal ni ale chociaż spróbuj Smile) ja ze swojej strony trzymam kciuki i pisz jak by np coś się zmieniło Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42
Strona 42 z 42