Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part3.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaneta_1234
przykro mi. ale trzymam nadal kciuki. żebyś w końcu usłyszała tak upragnione bicie maleńkiego serduszka .
:*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zaneta_1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 wolalabym zeby jednak nie bylo ciazy, bo mialam juz jedno poronienie i to dosyc nie dawno...

Dodano po 2 minutach:

Gosia85 Nie dziekuje. Mam jeszcze mala naddzieje ze jednak uslysze kiedys bicie serduszka swojego malenstwa ale szanse sa bardzo malutkie... Tak sadze.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochana a powiedz czy to poprzednie poronienie było na wczesnym etapie?

Powrót do góry
Ewa L

Wysłał podziekowań: 5

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile Od jakiegoś czasu staram sie o dzidziusia i niestety nic nie wychodzi Sad Mam takie pytanie czy w czasie owulacji jest normalne że pobolewa mnie jedna strona brzucha i puchnie mi brzuch??? Wczesniej ginekolog stwierdziła że nie mam owulacji i dała mi Clostilbegyt ale nic to nie dało. Z góry dziękuję za odpowiedź Smile
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewa L pobolewanie jednej strony brzucha czy puchnięcie są tylko wyznacznikiem domniemanej owulacji ale nie oznaczają ,że do jajeczkowania dochodzi. Ja miałam objawy takie jak nabrzmiałe piersi i kłucie w prawym boku jednak owulki nie było.
Jeśli masz stwierdzony brak owulacji to trzeba sprawdzić co ten stan powoduję. Czy badałaś hormony?

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu, tak?
kłucie w 14dc wcale nie oznacza owulacji?
ja mam tak co m-c i co to znaczy ze moge nie jajeczkowac? Rolling Eyes

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A no pewnie ,że tak. Niestety to byłoby zbyt proste do oszacowania. Takie boleści to tylko znak,że organizm szykuję się do owulacji a nie ,że właśnie ona następuję.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha.... Confused o kurde...
ale wiesz.. ja specjalnie wybrałam sie do ginekologa w 14dc po to zeby zobaczyc czy cos widac. i powiedziala mi ze widac pecherzyk, ze jest duzy i ze bedzie pekał... takze moje bole mam nadzieje sa owulacyjne.. bo jak nie to.. załamie sie.. Sad

Powrót do góry
Ewa L

PostWysłany: Nie Kwi 04, 2010 6:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję tosia 81 Smile Jeśli chodzi o badanie hormonów to nie miałam nic takiego. Badałam tylko hormon tarczycy i wynik wyszedł OK Smile
Powrót do góry
dch

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Kwi 05, 2010 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Dziewczyny. Ja badałam hormony, cukier, miałam Hsg. Wszystkie wyniki wyszły super tylko dzidzi i owulacji nadal brak Sad nie wiadomo dlaczego. Tylko obraz na USG pokazuje policystyczne jajniki. Dostałam Clostilbegyt, Luteinę mam brać nadal. Wykupiłam już Pregnyl, leży w lodówce i czeka. W następnym cyklu będę miała inseminacje. Zobaczymy, może to w końcu coś da. POzdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41