Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part3.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dch

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fundusz zdrowia pokrywa 4 inseminacje. Będę miała monitoring cyklu, czy pęcherzyk rośnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dch jeśli ufasz lekarzowi to postępuj zgodnie z zleceniami. W końcu on decyduję jaką drogę wybrać . Mam nadziej,że się uda. Przepraszam,że tak pesymistyczne sa moje posty ale w swoim dążeniu do macierzyństwa natrafiłam na tylu lekarzy partaczy ,że teraz jestem przeczulona na tym punkcie. Trzymam kciuki i wierzę ,że Ci się uda Wink

Powrót do góry
zaneta_1234

PostWysłany: Pią Kwi 09, 2010 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie moje Kochane! Dlugo mnie tutaj nie bylo... Co u Was slychac? tosia81 jak sie ma coreczka? Mimo ze nie jestem w ciazy przemyslalam kilka spraw i postanowilam ze nie ma co sie zalamywac i zaczne sie uczyc... Dostalam zapalu na prace z dziecmi z autyzmem.. Duzo czytalam o tym w internecie gazetach ksiazkach... Super sprawa! No i mam nadzieje ze zapomne o staraniach sie o dzidziusia... Zaczne sie uczyc bede duzo pracowac. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie w dobrym kierunku. Jestescie cudowne. Zycze milego wieczorka.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 09, 2010 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaneta_1234 witaj kochana Very Happy . U mnie i Zuzanki wszystko dobrze. Dziękuję za pamięć. Malutka rozrabiaka zaczyna ząbkować Wink.
Twoje postanowienie to strzał w 10 . Super sprawa. To bardzo pomocna dziedzina. Very Happy . Życzę Ci z całego serca - powodzenia i aby spełniło się to największe marzenie Wink. Trzymam kciuki

Powrót do góry
LiiiLuuu

PostWysłany: Pon Kwi 12, 2010 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny, okres mi sie spoznia juz dwa dni,jestem pelna nadziei ale z drugiej strony bola mnie piersi tak jak na @, nie chce byc rozczarowana.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 12, 2010 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LiiiLuuu rób test Wink. Trzymam kciuki

Powrót do góry
zaneta_1234

PostWysłany: Wto Kwi 13, 2010 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LiiiLuuu Trzymam kciuki by byly 2 kreseczki;)
tosia81 Zuzanna zabkuje tak? No pieknie, to masz kilka godzin w nocy z glowy oraz i dniowki pelne roboty;) Super! Gratulacje!
Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Kwi 14, 2010 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, ale dziś poczytałam nowinki i okazało się, że być może w moim ostatnim poście "wykrakałam" (pozytywnie!!!) LiiiLuuu niespodziankę. Ale fajnie, LiiiLuuu, kochana, trzymam baaaaaardzo mocno kciuki! Very Happy Mnie podczas pierwszej ciąży też bolały piersi, dostałam nawet plamienie (pomyślałam wtedy, że to okres, bo wcale nie było skąpe), ale po rzekomym "okresie" piersi boleć NIE PRZESTAŁY i to był dla mnie pierwszy sygnał, który mnie zastanowił. Zrobiłam test i wyszły cudowne, mocne dwie kreski! Zyczę Ci takich samych! Daj znać tak szybko, jak coś będziesz wiedziała! Very Happy U mnie ciągle nic Sad , ale dzielnie się staram z mężusiem i -jak co miesiąc-czekam na nieprzyjście @.

Powrót do góry
LiiiLuuu

PostWysłany: Sro Kwi 14, 2010 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny dzisiaj mija jak okres spoznia mi sie trzeci dzien, robilam wczoraj test, wyszedl....negatywnie Crying or Very sad poczekam do konca tygodnia, jesli nie dostane @to kupie nastepny test.
Powrót do góry
zaneta_1234

PostWysłany: Sro Kwi 14, 2010 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LiiiLuuu Przykro mi bardzo, niestety tak to bywa... Sama wiem po sobie... Trzymam nadal kciuki...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41