Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dch
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Fundusz zdrowia pokrywa 4 inseminacje. Będę miała monitoring cyklu, czy pęcherzyk rośnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 9:24 pm Temat postu: |
|
|
dch jeśli ufasz lekarzowi to postępuj zgodnie z zleceniami. W końcu on decyduję jaką drogę wybrać . Mam nadziej,że się uda. Przepraszam,że tak pesymistyczne sa moje posty ale w swoim dążeniu do macierzyństwa natrafiłam na tylu lekarzy partaczy ,że teraz jestem przeczulona na tym punkcie. Trzymam kciuki i wierzę ,że Ci się uda _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaneta_1234
|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 7:39 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie moje Kochane! Dlugo mnie tutaj nie bylo... Co u Was slychac? tosia81 jak sie ma coreczka? Mimo ze nie jestem w ciazy przemyslalam kilka spraw i postanowilam ze nie ma co sie zalamywac i zaczne sie uczyc... Dostalam zapalu na prace z dziecmi z autyzmem.. Duzo czytalam o tym w internecie gazetach ksiazkach... Super sprawa! No i mam nadzieje ze zapomne o staraniach sie o dzidziusia... Zaczne sie uczyc bede duzo pracowac. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie w dobrym kierunku. Jestescie cudowne. Zycze milego wieczorka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 8:35 pm Temat postu: |
|
|
zaneta_1234 witaj kochana . U mnie i Zuzanki wszystko dobrze. Dziękuję za pamięć. Malutka rozrabiaka zaczyna ząbkować .
Twoje postanowienie to strzał w 10 . Super sprawa. To bardzo pomocna dziedzina. . Życzę Ci z całego serca - powodzenia i aby spełniło się to największe marzenie . Trzymam kciuki _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
LiiiLuuu
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 7:57 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny, okres mi sie spoznia juz dwa dni,jestem pelna nadziei ale z drugiej strony bola mnie piersi tak jak na @, nie chce byc rozczarowana. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 10:03 pm Temat postu: |
|
|
LiiiLuuu rób test . Trzymam kciuki _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaneta_1234
|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 7:53 pm Temat postu: |
|
|
LiiiLuuu Trzymam kciuki by byly 2 kreseczki;)
tosia81 Zuzanna zabkuje tak? No pieknie, to masz kilka godzin w nocy z glowy oraz i dniowki pelne roboty;) Super! Gratulacje! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, ale dziś poczytałam nowinki i okazało się, że być może w moim ostatnim poście "wykrakałam" (pozytywnie!!!) LiiiLuuu niespodziankę. Ale fajnie, LiiiLuuu, kochana, trzymam baaaaaardzo mocno kciuki! Mnie podczas pierwszej ciąży też bolały piersi, dostałam nawet plamienie (pomyślałam wtedy, że to okres, bo wcale nie było skąpe), ale po rzekomym "okresie" piersi boleć NIE PRZESTAŁY i to był dla mnie pierwszy sygnał, który mnie zastanowił. Zrobiłam test i wyszły cudowne, mocne dwie kreski! Zyczę Ci takich samych! Daj znać tak szybko, jak coś będziesz wiedziała! U mnie ciągle nic , ale dzielnie się staram z mężusiem i -jak co miesiąc-czekam na nieprzyjście @. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
LiiiLuuu
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 7:47 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny dzisiaj mija jak okres spoznia mi sie trzeci dzien, robilam wczoraj test, wyszedl....negatywnie poczekam do konca tygodnia, jesli nie dostane @to kupie nastepny test. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaneta_1234
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 9:02 pm Temat postu: |
|
|
LiiiLuuu Przykro mi bardzo, niestety tak to bywa... Sama wiem po sobie... Trzymam nadal kciuki... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|