Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pani

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich.w kwietniu minie dwa lata jak staramy się o dziecko z męzem. i nadal nic. ardzo pragniemy mieć małego bobaska. myśle ze moze za czesto sie z mezem kochamy??????????????
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A robiliście badania?
bomzi

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja ogólnie ostatnio przytyłam nie wiem czy to ma związek z leczeniem, a jak biore clo to niestety mam wiele efektów ubocznych ale szybko przechodzą
Powrót do góry
LiiiLuuu

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosiu dziekuje, napewno sei wybiore na te badania.Jestem ciekawa jakie wyjda.
Dziewczyny mozecie mi wytlumaczyc jak to jest z tymi cyklmi?na kazdym forum inaczej pisza, juz sie pogubilam...
Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A o co Ci konketnie chodzi?
Powrót do góry
LiiiLuuu

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 2:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Badania zazwyczaj sie wykonuje miedzy 4-6 dniem cyklu, to jest po @??
Powrót do góry
Alice

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LiiiLuuu, pierwszy dzien cyklu to dzien, w ktorym dostalas miesiaczke, a badania najlepiej zrobic miedzy 2 a 4 dniem cyklu (tak mi mowil moj lekarz).
Bomzi, jakie efekty uboczne zauwazylas u siebie?
Ja jeszcze nie zaczelam brac Clo ale od pewnego czasu przybylo mi to ówdzie (i nie objadalam sie).
Powrót do góry
wiki86

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosia dziękuję za informacje:)
Ja obecnie czekam na @ bo zaraz po idę na badanie tej drożności,a w przyszłym miesiącu zrobię badanie hormonów,zobaczym jeszcze jak będę teraz w szpitalu co powie mój lekarz i czy da mi skierowanie czy będę musiała zrobić te badania na prywatnie:)
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LiiiLuuu badania robimy miedzy 2 a 4 dniem cyklu. Przyjmujemy ,że pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień miesiączki. Badania zazwyczaj wypadają jak masz jeszcze @.
Ja po Clo w ogóle nie przytyłam, innych skutków ubocznych tez nie zauważyłam

Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jak biore clo to spie prawie całe dni mam takie ataki gorąca budze sie w nocy cała mokra raz zdarzyło mi sie że nie wdziałam na oczy normalnie wszystko było za mgłą ale jak tylko kończe leki to jest wszystko w normie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 49 z 56