Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 9:45 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny moja @ to od 2 dni upławy zabarwione na brązowo. Miłyście coś takiego pomocy. Już nabieram do łba że sie udało że to dzidzia bo dzieje sie inaczej niż zwykle. Słyszałyście o czymś takim i oczywiście cały czas mam wszyskie objawy @ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 10:15 am Temat postu: |
|
|
mka może i udało się i może to jest Dzidzia,ale najlepiej zrób test po plamieniach,bo powiem szczerze ja jak się nakręcę że jestem w ciąży to też mam tylko takie plamienia i okresu prawie wcale nie mam:)
Ale trzymam kciuki aby się udało i były 2 upragnione kreseczki:)))
Ja czekam na @ i fajnie by był jak bym dopiero jutro dostała,bo wtedy 30 bym mogła już iść na badanie drożności:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 3:07 pm Temat postu: |
|
|
No tak czasami zdarzają się plamienia w dniu spodziewanej miesiączki a jest ciąża. Proponuję zrobić test.
Druga opcja : u niektórych kobiet gdy nie występuje owulacja również endometrium jest bardzo cienkie co wiąże się z niewielkim złuszczaniem a to z kolei prowadzi do bardzo skąpych krwawień.
Ja nie ma owulacji i moje @ to tylko delikatne plamienia nic więcej. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 8:48 pm Temat postu: |
|
|
właśnie o to chodzi że nie mam żadnego krwawienia tylko jakieś nie wiadomo co. czekam aż sie skończy to coś i zrobie sobie test bo zaczynam szaleć i łazić po ścianach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
LiiiLuuu
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 11:40 am Temat postu: |
|
|
Ja zazwyczaj takie plamienie brazowe mam przed kazdym @, moj lekarz mi powiedzial ze to oczyszczanie organizmu po ostatnim @ z ktorego wszystko nie wylecialo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 11:51 am Temat postu: |
|
|
pewnie tak bo zrobiłam test i niestety dziecka nie będzie jeszcze teraz. ale już myślałam a tu zonk |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 3:08 pm Temat postu: |
|
|
no niestety ....tak jak mówiłam plamienia czy podbarwiony sluz pojawiający się zamiast miesiączki może świadczyć o braku w tym cyklu owulacji. Może to byc również początek normalnego okresu tak jak pisze LiiiLuuu _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
LiiiLuuu
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 9:05 pm Temat postu: |
|
|
A ze mna jest cos nie tak.Okres mi sie spoznia juz trzeci tydzien-testy wyszly negatywne, nawet u lekarza bylam i potwierdzila ze nie jestem w ciazy.A okresu jak nie bylo tak nie ma.Juz nie wiem co mam robic... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bomzi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 12:45 am Temat postu: |
|
|
A jak byłaś u lekarza to nie dał Ci leków na wywołanie ja dostałam duphaston jutro ostatnia tabletka i zobaczymy co dalej mam nadzieje że dostane @ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 12:48 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny kochane ratujcie na 1 kwietnia jestem umówiona na badanie tej drożności jajowodów a ja nadal nie mam @!!! w sumie zawsze można te badanie przesunąć ale o to chodzi że nie bardzo będę miała jak bo 2 kwietnia nie mogę gdyż do sądu na rozprawę idę,a 3 mam w szkole bardzo ważny egzamin,no i moje urodziny będą,a zaś następnie weekend.jeśli do wtorku nie dostane @ to ciężko to widzę!!! Proszę napiszcie czy znacie może jakieś sposoby aby pogonić tą @ ??????? niestety spóźnia się bo byłam chora,brałam tabletki no i trochę stresów miałam.Muszę dostać @ do wtorku,albo dopiero w piątek Co ja mam zrobić????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|