Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
LiiiLuuu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bomzi no wlasnie jak bylam to nic mi nie dala-az dziwne.Teraz jakos nie mam okazji sie do niej wybrac, a te leki co piszesz to mozna kupic bez recepty?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiki86 śmigaj do lekarza niech Ci dal luteine lub duphaston na wywołanie okresu.

Powrót do góry
wiki86

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosia a tej luteiny lub duphastonu nie dostanę w aptece bez recepty?? i czy po tych tabletkach będę mogła normalnie mieć robione badanie drożności???
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiki86, to są hormony, nie dostaniesz bez recepty. i nie wpływają na badanie drożności
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie tak jak napisała emilka Wink

Powrót do góry
wiki86

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha to super więc bardzo dziękuję,@ powinnam dostać do wczoraj i dam sobie jeszcze czas do jutro jak nie dostanę to w środę pójdę do lekarza aby sprawdził o co chodzi:) Kurka wodna piersi już mnie bolą od jakiś 5 dni,brzuszek też co jakiś czas pobolewa ale nie tak porządnie jak co miesiąc na @.Już powoli zaczynam schizować że może się udało bo nigdy aż tak bardzo mi się nie spóźniał,ale nie mogę znów sobie wkręcać bo znając życie na pewno to jest od stresu i tej choroby!!!!

Dodano po 6 minutach:

Aha dziewczyny zapomniałam dopisać że od jakiś 5 dni jak idę do łazienki to wylatuje biały śluz taki jak np. zepsute mleko trochę grupkowate i to też mnie martwi Crying or Very sad
Powrót do góry
LiiiLuuu

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiki86 moze to juz jest to oco nam wszystkim chodzi-trzymam kciuki.A jak nie to smigaj di lekarza-tak jak ja powinnam ale jakos nie moge sie zebrac.Kurcze nadal nie mam okresu, dziewczyny zaczynam sie bac...
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny uciekać mi do lekarza i nie zwlekać Wink) szkoda czasu
. My właśnie dziś odebraliśmy wyniki z badania nasionek....nie jest za wesoło ;(

Powrót do góry
LiiiLuuu

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosiu trzymam kciuki i napewno bedzie wszystko dobrze.Dziewczyny, moj chlopak wlasnie mi sie przyznal ze uzywal tabletek na erekcje a teraz uzywa jakis masci na impotencje-czy to moze oslabic jego plemniki?
Powrót do góry
wiki86

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosia ale mam nadzieję że aż tak źle nie jest!!!!! Teraz Twój mężczyzna przyjmuje jakieś tabletki???
Dziewczyny jeszcze nie mierzyłam temperatury w pochwie,ale dziś to od rana mnie pokusiła,pewnie bez sensu ale dlaczego ja rano temperaturę w pochwie miałam 37,6 czy to taka w miarę normalna ????
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 51 z 56