Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ponad rok to juz troche czasu... mozesz powiedziec o tym ginekologowi swojemu on powinien skierowac na badania jakies albo dac leki Smile ja trzymam kciuki zeby wam sie udalo Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Aga xs
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z Pituszka.Najlepiej bedzie jak wykonacie badania,a leki na ruchliwosc plemnikow przepisuje tylko lekarz i to dopiero wtedy jak u Ciebie wszystko bedzie ok i jak przebada sie partner.Bez wykonanych badan raczej zaden lekarz nie da takich lekow.Ja trzymam kciuki i zycze powodzenia.
Powrót do góry
ewkax

PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 9:53 am    Temat postu: Boje sie że nie będe mogła mieć DZIECI!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam:) Smile Mam na imię Ewka i mam 19 lat
Mam problem z którym nie wiem co zrobić,nie mam okresu już 4 lata bardzo się tym przejmuje:( Mam wspaniałeggo chłopaka z ktorym bardzo chciałambym mieć w przyszłosci swoje dzieci. Smile
Byłam już u ginekologa ale nic się nie dowiedziałam co było przyczyną zaniku miesiączki::SadSad Kazał mi jedynie przytyć, waże 53kg. moje kolezanki ważą mniej i mają okres.! Moim marzeniem jast mieć swoje dziecko w przyszłości . . .
piszcie do mnie:) ewkx@gazeta.pl
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pójdź do innego ginekologa!! koniecznie!!1 4 lata bez miesiączki to poważny problem!! tym bardziej że jesteś w wieku, gdzie okres powinien już byc regularny.
Powinnaś dostać skierowanie do endokrynologa a ten powinien zrobić ci badania poziomu hormonów, no i inne np. usg transvaginalne
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co to za ginekolog!!! ale mnie zaskoczylas.... zgadzam sie z drapaka , koniecznie zglos sie do innego ginekologa, powinnas miec badania... to jest cos dziwnego ze nie masz tyle czasu okresu a ginekolog nic nie robi w tym kierunku.... Shocked
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Maj 15, 2007 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic dodać nic ująć. Jak najszybciej pędź do lekarza Exclamation
Foka

PostWysłany: Pon Lip 09, 2007 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja się 2 lata starałam, aż w końcu jeden kompetentny lekarz wykrył u mnie PCOS

PCO, starania 6 lat
laparo+elektro 15.10.2008
*+17.05.2009 Natalka 22tc pp Sad
Powrót do góry
pauli

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 7:44 pm    Temat postu: Rok starania... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie
od roku staram sie z mezem o dzidzie i nic..,maz robil badania i jest wszystko ok.Ja nie mam jeszcze odwagi isc do lekarza!bo jak jest cos nie tak?nie wiem czy tak naprawde ma cos wspolnego to,ze oboje palimy papierosy,czasami pijemy winko...no i kochamy sie codziennie?!
lekarz stwierdzil,ze mam cyste na jajniku,ale przeciez drugi jest ok?
nie wiem od jakich badan mam zaczac?mam 29lat i nie chce czekac za dlugo.pozdrawiam

---edit by Wind_of_hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty.
Powrót do góry
paulaaa21

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 6:20 pm    Temat postu: zanik śluzu płodnego? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z moim chłopakiem od kilku miesięcy staramy się o dzieckoi jednak nic z tego nie wychodzi.Zauważyłam że od okolo roku czasu zanikł mi śluz podobny do kurzego białka,czy to przez to nie mogę zajść w ciążę.Co może być przyczyną zaniku tego śluzu???Czy to coś poważnego
??

---edit by emilka---
proszę nadawaj tytuły tematom bardziej sugerujące problem. tytuł modyfikuję i temat przenoszę do działy "Niepłodność", bo wydaje mi się, że tam on bardziej pasuje. pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byc moze nie masz jajeczka...czasem sie tak zdarza...mysle ze powinnas uzbroic sie w cierpliwosc, napewno kurze białko sie pokaze Laughing
ahaaa bola Cie jajniki? czujesz kłucie takie jak podczas owulacji?

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 7 z 56