Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 12:37 pm Temat postu: |
|
|
ponad rok to juz troche czasu... mozesz powiedziec o tym ginekologowi swojemu on powinien skierowac na badania jakies albo dac leki ja trzymam kciuki zeby wam sie udalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 2:37 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z Pituszka.Najlepiej bedzie jak wykonacie badania,a leki na ruchliwosc plemnikow przepisuje tylko lekarz i to dopiero wtedy jak u Ciebie wszystko bedzie ok i jak przebada sie partner.Bez wykonanych badan raczej zaden lekarz nie da takich lekow.Ja trzymam kciuki i zycze powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewkax
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 9:53 am Temat postu: Boje sie że nie będe mogła mieć DZIECI!!! |
|
|
witam:) Mam na imię Ewka i mam 19 lat
Mam problem z którym nie wiem co zrobić,nie mam okresu już 4 lata bardzo się tym przejmuje:( Mam wspaniałeggo chłopaka z ktorym bardzo chciałambym mieć w przyszłosci swoje dzieci.
Byłam już u ginekologa ale nic się nie dowiedziałam co było przyczyną zaniku miesiączki:: Kazał mi jedynie przytyć, waże 53kg. moje kolezanki ważą mniej i mają okres.! Moim marzeniem jast mieć swoje dziecko w przyszłości . . .
piszcie do mnie:) ewkx@gazeta.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 12:03 pm Temat postu: |
|
|
pójdź do innego ginekologa!! koniecznie!!1 4 lata bez miesiączki to poważny problem!! tym bardziej że jesteś w wieku, gdzie okres powinien już byc regularny.
Powinnaś dostać skierowanie do endokrynologa a ten powinien zrobić ci badania poziomu hormonów, no i inne np. usg transvaginalne _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 12:16 pm Temat postu: |
|
|
co to za ginekolog!!! ale mnie zaskoczylas.... zgadzam sie z drapaka , koniecznie zglos sie do innego ginekologa, powinnas miec badania... to jest cos dziwnego ze nie masz tyle czasu okresu a ginekolog nic nie robi w tym kierunku.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Nic dodać nic ująć. Jak najszybciej pędź do lekarza _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Foka
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 11:34 pm Temat postu: |
|
|
ja się 2 lata starałam, aż w końcu jeden kompetentny lekarz wykrył u mnie PCOS _________________
PCO, starania 6 lat
laparo+elektro 15.10.2008
*+17.05.2009 Natalka 22tc pp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pauli
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 7:44 pm Temat postu: Rok starania... |
|
|
witajcie
od roku staram sie z mezem o dzidzie i nic..,maz robil badania i jest wszystko ok.Ja nie mam jeszcze odwagi isc do lekarza!bo jak jest cos nie tak?nie wiem czy tak naprawde ma cos wspolnego to,ze oboje palimy papierosy,czasami pijemy winko...no i kochamy sie codziennie?!
lekarz stwierdzil,ze mam cyste na jajniku,ale przeciez drugi jest ok?
nie wiem od jakich badan mam zaczac?mam 29lat i nie chce czekac za dlugo.pozdrawiam
---edit by Wind_of_hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulaaa21
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 6:20 pm Temat postu: zanik śluzu płodnego? |
|
|
z moim chłopakiem od kilku miesięcy staramy się o dzieckoi jednak nic z tego nie wychodzi.Zauważyłam że od okolo roku czasu zanikł mi śluz podobny do kurzego białka,czy to przez to nie mogę zajść w ciążę.Co może być przyczyną zaniku tego śluzu???Czy to coś poważnego
??
---edit by emilka---
proszę nadawaj tytuły tematom bardziej sugerujące problem. tytuł modyfikuję i temat przenoszę do działy "Niepłodność", bo wydaje mi się, że tam on bardziej pasuje. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 9:49 pm Temat postu: |
|
|
byc moze nie masz jajeczka...czasem sie tak zdarza...mysle ze powinnas uzbroic sie w cierpliwosc, napewno kurze białko sie pokaze
ahaaa bola Cie jajniki? czujesz kłucie takie jak podczas owulacji? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|