Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
paulaaa21

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jajniki mnie nie bolą ale za to mam bardzo bolesne miesiączki od jakiegoś czasu,nieraz aż tak że dosłownie się nie mogę ruszyć.Czy powinnam udać się z trym problemem do lekarza??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 9:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze tak,skoro bol sie niedozniesienia -powinnas sie przejsc do gina,zeby Cie przebadał . No i zapytaj o ta owulacje- napewno wie wiecej niz my tu :)heh pzdr. Cool

Powrót do góry
zlota

PostWysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym sie nie martwila na twoim miejscu,po prostu nie trafiacie na dni plodne moja ciocia miała usuwany jajnik bo miala raka i zaszla w ciaze po straniach:) pzd;)
Powrót do góry
pauli

PostWysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam taka nadzieje....od pazdziernika zaczne sie badac,a moze poprostu za bardzo chce dzidzi i dlatego nam nie wychodzi
jezeli macie takie same problemy to piszcie...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak to tez moze byc przyczyna- zbyt intensywne myslenie o ciazy powoduje "blokade" i nie mozna zajsc w ciaze chocby sie nie wiadomo jak mocno chciało. Kup testy owulacyjne, powinny pomoc Smile i działajcie. zycze powodzonka! aha...moja rada- przed stosunkiem najlepiejby było zeby Twoj partner umył sie w letniej wodzie,ale nie goracej Exclamation to pobudzi plemniki i zwiekszy ich szybkosc Smile

Powrót do góry
pauli

PostWysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze wiedziec!!!dziekuje za rade Very Happy
druga sprawa to,ze "przytulamy" sie codziennie!!moze plemniki nie sa zbyt silne,zeby dotrzec do jajeczka
pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pauli bardzo mozliwe Smile najlepiej przytulic sie raz a dobrze wtedy plemniki sa najsilniejsze przy 1wszym wytrysku Smile potem juz słabna i byc moze nie maja sił dotrzec do komorki? wg mnie dzien przed owulacja powinniscie przytulic raz a dobrze i pamietaj o ciepłej kapieli,byle nie za długo:) A narazie moze daj odpoczac heh Smile powodzEnia!

Powrót do góry
aniaJ

PostWysłany: Sro Wrz 05, 2007 5:18 pm    Temat postu: Problemy z zajściem w ciążę Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Was cieplutko ;)bardzo ciesze sie do dołączyłam do Was Jestem szczęśliwą mężatka od 2 lat ale nie do końca spełnioną gdyż nie moge zajśc w ciąże. od 5 miesiecy staramy sie o dziecko i nic. Chodziłam po różnych lekarzach uważają ,ze wszystko jest ok, tak faktycznie to już zgłupiałam, staram sie nie myśleć o tym i cierpliwie czekac ale same wiecie,że to bardzo trudne. Bardzo bym chciała juz poczuć smaki macierzyństwa, czasami wydaje mi się,że nie jest mi to dane ;(
Very Happy

---edit by karioka---
Zmieniłam temat na bardziej odzwierciedlający problem.
Powrót do góry
Aleksandra_2006

PostWysłany: Sro Wrz 05, 2007 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak widzisz to nie takie proste .. ja naprzyklad staralam sie ponad rok czasu i wkoncu sie udalo mam 6 tyg. coreczke ... trzeba cierpliwosci i spokoju . a moze gdzies wyjedzcie . kup sobie testy owulacyjne pomagaja . powodzenia w zasianiu fasolki Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 06, 2007 11:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dokładnie 5m-cy to jeszcze mało Smile. potrzeba wytrwałosci w dazeniu do celu. starajcie sie przed owulacja przytulic raz a dobrze,bowiem sperma jest wtedy najlepsza. pozniej słabie wiec moze dlatego nie mozesz zajsc w ciaze.
juz dawałam raz rade: przed stosunkiem niech Twoj partner wezmie ciepły prysznic,ale nie goracy Exclamation to pobudzi plemniki i zwiekszy ich speeda Wink hehe powodzenia!

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 8 z 56