Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paulaaa21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 3:28 pm Temat postu: |
|
|
jajniki mnie nie bolą ale za to mam bardzo bolesne miesiączki od jakiegoś czasu,nieraz aż tak że dosłownie się nie mogę ruszyć.Czy powinnam udać się z trym problemem do lekarza?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 9:57 am Temat postu: |
|
|
mysle ze tak,skoro bol sie niedozniesienia -powinnas sie przejsc do gina,zeby Cie przebadał . No i zapytaj o ta owulacje- napewno wie wiecej niz my tu :)heh pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zlota
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym sie nie martwila na twoim miejscu,po prostu nie trafiacie na dni plodne moja ciocia miała usuwany jajnik bo miala raka i zaszla w ciaze po straniach:) pzd;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pauli
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:40 pm Temat postu: |
|
|
mam taka nadzieje....od pazdziernika zaczne sie badac,a moze poprostu za bardzo chce dzidzi i dlatego nam nie wychodzi
jezeli macie takie same problemy to piszcie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:49 pm Temat postu: |
|
|
tak to tez moze byc przyczyna- zbyt intensywne myslenie o ciazy powoduje "blokade" i nie mozna zajsc w ciaze chocby sie nie wiadomo jak mocno chciało. Kup testy owulacyjne, powinny pomoc i działajcie. zycze powodzonka! aha...moja rada- przed stosunkiem najlepiejby było zeby Twoj partner umył sie w letniej wodzie,ale nie goracej to pobudzi plemniki i zwiekszy ich szybkosc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pauli
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:56 pm Temat postu: |
|
|
dobrze wiedziec!!!dziekuje za rade
druga sprawa to,ze "przytulamy" sie codziennie!!moze plemniki nie sa zbyt silne,zeby dotrzec do jajeczka
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 12:59 pm Temat postu: |
|
|
Pauli bardzo mozliwe najlepiej przytulic sie raz a dobrze wtedy plemniki sa najsilniejsze przy 1wszym wytrysku potem juz słabna i byc moze nie maja sił dotrzec do komorki? wg mnie dzien przed owulacja powinniscie przytulic raz a dobrze i pamietaj o ciepłej kapieli,byle nie za długo:) A narazie moze daj odpoczac heh powodzEnia! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniaJ
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 5:18 pm Temat postu: Problemy z zajściem w ciążę |
|
|
witam Was cieplutko ;)bardzo ciesze sie do dołączyłam do Was Jestem szczęśliwą mężatka od 2 lat ale nie do końca spełnioną gdyż nie moge zajśc w ciąże. od 5 miesiecy staramy sie o dziecko i nic. Chodziłam po różnych lekarzach uważają ,ze wszystko jest ok, tak faktycznie to już zgłupiałam, staram sie nie myśleć o tym i cierpliwie czekac ale same wiecie,że to bardzo trudne. Bardzo bym chciała juz poczuć smaki macierzyństwa, czasami wydaje mi się,że nie jest mi to dane ;(
---edit by karioka---
Zmieniłam temat na bardziej odzwierciedlający problem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aleksandra_2006
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Jak widzisz to nie takie proste .. ja naprzyklad staralam sie ponad rok czasu i wkoncu sie udalo mam 6 tyg. coreczke ... trzeba cierpliwosci i spokoju . a moze gdzies wyjedzcie . kup sobie testy owulacyjne pomagaja . powodzenia w zasianiu fasolki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 11:56 am Temat postu: |
|
|
no dokładnie 5m-cy to jeszcze mało . potrzeba wytrwałosci w dazeniu do celu. starajcie sie przed owulacja przytulic raz a dobrze,bowiem sperma jest wtedy najlepsza. pozniej słabie wiec moze dlatego nie mozesz zajsc w ciaze.
juz dawałam raz rade: przed stosunkiem niech Twoj partner wezmie ciepły prysznic,ale nie goracy to pobudzi plemniki i zwiekszy ich speeda hehe powodzenia! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|