Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sstorczykk

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez probojemy i nic....czemu to tak jest ze inni nie chca i maja a jak ktos chce to nic.Ale mam jeszcze troszke nadzieji w sobie...zobaczymy moze sie jeszcze uda Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sweetangel

PostWysłany: Sro Paź 10, 2007 1:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, od dawna staramy się z mężem o dzidziusia no i nic z tego,zastanawia mnie jedno,mój mąż w dzieciństwie często chorował i brał dużo leków czy poprzez to może być bezpłodny Question Question Question czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie Question

---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze nie pisac postu caps lockiem Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 10, 2007 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sweetangel moze maz chorował na swinke? ona czesto jest przyczyna niepłodnosci Sad. chorujesz na tarczyce? moze jego sperma jest zbyt słaba...? robiliscie testy owulacyjne? one sa bardzo pomocne Razz zycze powodzenia i czekam na odp.

Powrót do góry
olazuch

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 5:49 am    Temat postu: nieplodnosc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochane pomozcie mi nie wiem juz co mam robic.mam 27 lat i od 11 miesiecy starmy sie z mezem o dziecko ale z miesiaca na miesiac nic nie wychodzi.Juz nie wiem co mam robic juz chyba wszystkie mozliwe podpowiedzi sprawdzilam.Kupilam testy owulacyjne i to tez nic nie pomoglo.Po stosunku lezalam na brzuchu lub robilam swiece trzymajac nogi 15 minut,co mam jeszcze sprobowac?Jak Wam sie udalo zajsc w ciaze?Jesli cos wiecie z doswiadczenia bardzo prosze napiszcie do mnie.Z gory bardzo Wam dziekuje.Pozdrawiam.Ola

-----edited by emilka----
temat został przyłączony do podobnego
Powrót do góry
Ojka

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 9:14 pm    Temat postu: odstawienie leków i zanik miesiączki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam z tej strony Ojka..mam kłopotliwe jak dla mnie pytanie...miesiąc temu zakończyłam branie tabletek i pojawiło się krwawienie...przez cały kolejny miesiąc się ani razu nie kochałam,natomiast w tym miesiącu okresu nie dostałam,bardzo niepokoi mnie ten fakt...mam gorącą prośbę czy może ktoś odpisałby mi na to nurtujące pytanie...Czy możliwe jest to że jest to ciąża?,czy może skutek uboczny po odstawieniu leków? pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi Ojka Question
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli się nie kochałaś to dlaczego myślisz w ogóle o ciąży? tak jest przez odstawienie leków, bo chyba nie jesteś na nic chora typu, jajniki, cysty? kiedy w ogóle powinnaś dostac okresu?
ps. radziłabym osobiście iśc do ginekologa

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 10:58 am    Temat postu: ;] Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzia za odpis, przeczytałam tutaj wszystkie podobne wypowiedzi dlatego sama nie wiedziałam co myśleć, dzisiaj idę do lekarza..a ostatnie krwawienie miałam 27.11.2007 a potem powinnam mieć 25.12.2007 ponieważ zawsze(przed braniem leków i po ich odstawieniu wcześniej)miałam po 30 dni lub troszkę więcej. pozdrawiam

..dziś byłam u lekarza..niestety na usg muszę czekać aż dwa tygodnie, może badanie krwi...jeśli ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem proszę napiszcie,bardzo się niepokoje

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
emilka88

PostWysłany: Sob Sty 05, 2008 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam podobny problem.. też od jakiegoś czasu nie zauważyłam tego śluzu u siebie i bolą mnie jajniki czasami jest to straszny ból.. co to oznacza?? proszę bardzo o odp.
Powrót do góry
MyszkaNH2

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim.
Ja i mój narzeczony bieżemy w Maju ślub i od pół roku staramy się o dzidziusia, jak narazie nic nam niewychodzi a bardzo pragniemy go mieć...Proszę pomuzcie Sad
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 12:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SadSad:(hmmm to widze ze nie tylko ja nie moge zajsc z ciaze.staramy sie z mezem od roku i nic nam jak narazie nie wychodzi.lekarz radzil robic nam swiece i tez nic.juz jestem bezsilna.moze ktoras z was ma na to recepte to bardzo o nia prosze Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 9 z 56