Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sawa15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rok czasu to w cale nie tak długo. Znam pary, które starały się o dziecko, rok, dwa a nawet trzy lata, oczywiście z pomyślnym rezultatem. Proponuję troszkę wyluzować, nic na siłę, a na pewno Wam się uda. Mniej stresu, dużo nadziei i do dzieła!!!! Trzymam mocno kciuki...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zefirka23

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to wcale mnie nie pocieszylas:(SadSad:
Powrót do góry
ada88

PostWysłany: Sob Cze 28, 2008 2:37 pm    Temat postu: nie moge zajsc w ciaze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem już z chłopakiem 4 lata i przez 1 rok brałam tabletki antykoncepcyjne już nie biorę ich od 2 lat i kochamy sie bez zabezpieczenia i nie mogę zajść w ciąże co może być przyczyna tego ??

-------edited by emilka------
temat został przeniesiony do odpowiedniejszego działu i przyłączony do tematu pokrewnego
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Cze 28, 2008 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tabletki moga byc ale krotko je brałas... bo rok czasu to nie duzo, gorzej jak 3 lata i wiecej. chora tarczyca tez moze utrudniac zajscie w ciaze. mnostwo jest czynnikow. najlepiej by bylo jakbys sie zbadała, twoj facet rowniez. korzystacie z testow owulacyjnych?? Wink

Powrót do góry
mysiorka022

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 1:19 pm    Temat postu: ciążą chciałabym zajśc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich czy ktoś mi może doradzic bardzo z mężem chcielibyśmy miec dziecko ale niestety wczoraj zrobiłam test ciążowy i znowu pojawiła się tylko jedna kreska a my tak bardzo byśmy już chcieli miec dzidziusia.Staramy się o dziecko od 2 miesięcy czy to naprawdę trwa trochę dłużej???Proszę o jakąś dobrą radęSmile

---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Powrót do góry
myszka222

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ja mam ten sam problem tylko ze ja z mezem probujemy juz rok i nadal nic wiec ty sie nie martw i probujcie dalej....
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja juz z mezem staramy sie od ponad roku i nadal nic,wiec jak minely dopiero 2 miesiace to nie masz sie co martwic
Powrót do góry
mysiorka022

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 2:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to życzę wam powodzenia:)mam nadzieje że się nam w niedługim czasie uda:)myślę że wam też jeszcze raz powodzonka:)I może niedługo już wszystkie będziemy miały małe bobaski:)pozdrawiam
Powrót do góry
JOOLLLAAAA

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 10:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest naprawde dziwne....!!!!! Ja z chłopakiem staram się od 3 miesiecy o dziecko. Robimy to w dni płodne i nie płodne. Gdy robie test...załamuje się... dlaczego...tak sie stresuje. Przeczyną moze jest to ze pracuje na 3 zmiany, stres, podruże. Niemam zielonego pojecia... Sprobuje tego o czym mówiliście na forum. Very Happy

----edited by emilka-----
nie pisz całych postów pogrubioną czcionką
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JOOLLLAAAA napisał:
Robimy to w dni płodne i nie płodne

w dni niepodne starasz sie o dziecko? Rolling Eyes Rolling Eyes chyba nie rozumiesz co te słowo znaczy! jak mozna zajsc w ciaze w dni NIE plodne? powiedz mi bo nie wiem... Rolling Eyes Rolling Eyes 3m-ce to mało. kup sobie testy owulacyjne - bo nie masz owulacji...;.tak tez moze byc.. Rolling Eyes

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 10 z 56