Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 2:31 pm Temat postu: |
|
|
po 12 dniach brania już jesteś w pełni zabezpieczona _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 5:36 pm Temat postu: czy może nie działać? |
|
|
wita mam pytanie nie cierpiące zwłoki byłam u giniekloga i przepisał mi tabletki które nazywaja się novynette i kazał mi je brać od pierwszego dnia okresu a to właśnie jest dzisiaj (a ja icz nie kupiłam bo u nas leje a mam małe dziecko i nie mam jak wyjść z domu)czy tabletki nie będą działały jeżeli zaczne je brać od 2 dnia okresu??proszę o szybką odpowiedz za co z góry dziękuje
[color=red]-----edit by nowicjuszka-----
Nie zakładaj nowego tematu skoro istnieje pokrewny.
Jest opcja "szukaj" ( pomijam fakt, ze temat dotyczący tabletek o które pytasz jest [b]podwieszony[/b].
I nie pisz kilku takich samych postów!Jak ktoś będzie znał odpowiedź to odpowie w tym 1 temacie...Forum to nie śmietnik...
Przeczytaj regulamin forum.[/color] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Należy się zabezpieczać dodatkowo w pierwszych tygodniach stosowania. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 9:16 pm Temat postu: |
|
|
ok tabletki już mam koleżanka mnie uratowała tylko teraz tak dzisiaj jest czwartek 1 dzeń okresu czy ja 1 tabletke mam wziąć gdzie jes napisane na tabletkach czwartek czy normalnie od poniedziałku zacząć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 9:36 pm Temat postu: |
|
|
No logiczne że bierzesz pierwszą dzisiaj, tą która jest podpisana czw. Ten kalendarzyk nadrukowany na blistrze ma Ci pomóc w kontrolowaniu czy tabletka została wzięta czy nie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 10:15 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje ze jestes tak mila a ja taka głupia ze wzielam poniedziałek i co teraz??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 10:22 pm Temat postu: |
|
|
skłąd tabletek jest taki sam. kalendarzy służy tylko do pomocy ale nie ma znaczenia czy weźmiesz tabletkę opatrzoną nazwą poniedziałek czy piątek _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 12:54 am Temat postu: |
|
|
Nic się nie stanie. Wszystko będzie ok. Jeśli Cie uraziłam to przepraszam, bo nie zamierzałam _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 8:01 am Temat postu: |
|
|
ok ic sie nie stało ja też nie byłam za bardzo miła a cz po tych tabletkach można przytyć bo na ulotce pisze że niby tak,a wy przytyłyśćie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 2:45 pm Temat postu: |
|
|
No to zależy od konkretnej kobiety...Jedne tyją inne nie...
Moja siostra po nich przytyła, a ja nie...Więc na to nie ma reguły...
Nie tyje się od samych tabletek jako takich...Tabletki zwiększają apetyt...Jeśli nie potrafisz nad sobą zapanować, to przytyjesz...
Ja na przykład mam taką zasadę, że co by się nie działo, nie jem po 19. I tego się trzymam. A ze jak wezmę tabletkę o tej 19:30 i później chce mi się jeść...Trudno _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|