Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
izka300984
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 6:36 pm Temat postu: |
|
|
no ja właśnie też o 19:30 wczoraj zaczełam brać,będe musiała jakoś sobie poradić z głodem bo przed tabletkami nie jadłam już po18 zobaczymy czy dam rade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 6:37 pm Temat postu: |
|
|
Pij wodę Mnie to pomaga _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 1:20 pm Temat postu: zla tabletka!! |
|
|
biore tabletki dopiero tydzień a już widze jak bardzo przez ten tydzień przytyłam urosłą mi pupa,brzuch,uda i biodra!!!i zle się po nich czuje mam jakieś dziwne mdłośći!!biore tabletke po 19 a o od 18 już nic nie jem!!czy znacie może jakieś inne tabletki które nie powodują tycia a wręcz odwrotnie pomagaja schudna??czy takie w ogóle są?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 2:21 pm Temat postu: |
|
|
Zbiera Ci się woda w organizmie...
Hmm...Może yasminelle...Moje wszystkie koleżanki które je biorą nie mają problemu z tyciem...Tylko wiesz...Musisz to skonsultować z lekarzem...
Miałaś robione badania hormonalne? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 7:58 pm Temat postu: |
|
|
nie miałam zadnych badań tylko takie co sie w czasie ciąży robi,a do lekarza wybieram sie w lipcu wcześniej brałam tabletki cerazette ale one były dla kobiet karmiących po nich było wszstko ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 9:47 pm Temat postu: |
|
|
To idź do lekarza niech zleci hormony i na tej podstawie dobierze odpowiednie tabletki. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 8:26 am Temat postu: |
|
|
u nas to sa tacy lekarze ze wszystko na oko robią ale pojde w połowie lipca zobaczymy co mi powie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 3:50 pm Temat postu: |
|
|
To po prostu poproś o skierowanie. Wprost...Głowy Ci za to nie urwie, a przynajmniej będzie wiadomo co i jak...Aha tylko musisz mieć 2-3 cyklową przerwę w przyjmowaniu tabletek. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 9:54 am Temat postu: |
|
|
witam to znowu ja!biore nadqal tabletki Novynette dobbrałam 1 opak do kąca i już nie mam tych mdłości normalnie sie czuje i wage nan ta sasą co przed i już nie będe zmieniała,teraz mam pytanie 3 dni dni temu skączyłam i man 7 dniową przerwe powinnam dostać okres a nie dostałam dlaczego??czy jak bym chciała się kochać że swoim partnerem podczas tej przerwy a nie mam okresu to czy jestem w pełni zabezpieczona??wiem że tabletki działaja podczas przerwy ale cheć się upewnić bo to moje pierwsze opakowanie dopiero??dodam że wcześniej przez ponad 1,5 roku brałam Cerazette |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 10:03 am Temat postu: |
|
|
Krwawienie z odstawienia występuje po kilku dniach od zażycia ostatniej tabletki. To normalne.
Jeśli zaczniesz brać nowe opakowanie o czasie, to jesteś zabezpieczona w trakcie tej przerwy. I możesz normalnie współżyć.
Tylko pamiętaj, że nowe opakowanie zaczynasz zaraz następnego dnia po 7dniu przerwy bez względu na to czy krwawienie się skończyło czy też nie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|