Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiulekkk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 7:08 pm Temat postu: |
|
|
yhymm.. a jeszcze jedno ;P bo novynette maja malo hormonow i czy to znaczy ze maja slabsze dzialanie antykoncepcyjne?
chlopak znowu zaczyna gadac o gumkach ;P nie przegada go ;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 10:36 pm Temat postu: |
|
|
Nie. To oznacza że nie mają aż tak negatywnego wpływu na organizm _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiulekkk
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 8:40 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie przeczytalam gdzies na tym forum ze jakas dziewczyna zaszla w ciaze podczas stosowania pigulek anty.. pisala ze wypila piwo czy cos takiego i teraz ma dzidziusia.. naprawde przestraszyla mnie tym, tym bardziej ze myslalam ze jak nie ma wymiotow to alkohol nie wplywa na dzialanie tabsow.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 10:39 pm Temat postu: |
|
|
bo nie wpływa _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiulekkk
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 11:07 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie.. wiec czemu zaszla w ciaze? byla ta jedna na milion? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 10:20 am Temat postu: |
|
|
może coś nie tak brała. wiesz, nikt przy niej nie siedział i nie patrzył, czy na pewni regularnie przyjmowała _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jadzka1
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 8:14 pm Temat postu: brac czy nie brac? |
|
|
hej, mam problem kupilam 1-sze opakowanie novynette i czekalam na okres zeby zaczac je brac. przedwczoraj czyli 3.08 mialam tylko plamienie i nie wzielam tabletki bo nie wiedzialam czy to poczatek okresu wiec wolalam zaczekac. wczoraj juz bylo duzo krwi wiec bylam pewna ze to jest okres wiec wzielam 1-sza tabletke z opakowania a dzis mam tylko slabe plamienie.. i w zwiazku z tym nie wiem czy mam brac dalej tabsy czy przestac? bo przeciez to niemozliwe zeby okres trwal tylko 1 dzien... co mam zrobic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Skoro dostałaś tabletki, to ciąża jest wykluczona Więc bierz je dalej Tylko na wszelki wypadek zabezpieczaj się przez pierwszy tydzień stosowania. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jadzka1
|
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 11:52 am Temat postu: |
|
|
ale nie chodzi mi o ciaze, bo nadal jestem dziewica, tylko po prostu nie wiem czy brac dalej tabsy skoro wlasciwe krwawianie bylo tylko przez jeden dzien..
i wzielam wczoraj ta tabletke w koncu bo pomyslalam ze skoro wzialam 1-sza to wezme i 2-ga .. ale nigdy w zyciu nie mialam tak krotkiego krwawienia! ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 2:37 pm Temat postu: |
|
|
Bierz je dalej _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|