Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Novynett - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jadzka To oznacza że Twój organizm dobrze te tabletki toleruje...
jadzka1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki wielkie :) a piersi juz zaczely mi sie zaokraglac wiec jest dobrze hehe :)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wi$ienka

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odebrałam dziś wynik cytologi, okazało sie, ze mam II gr. Lekarz od razu chcial "działac", a jak mu pow.ze krwawie bo zaczelam brac tabletki anty.to on sie zdziwil i powiedzial ze takie cos nie powinno sie zdarzyc. Wiec jak w koncu jest,moze wystepowac krwawienie czy nie? Shocked
Powrót do góry
nulka

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może występować krwawienie... zazwyczaj przy pierwszym opakowaniu chodź nie jest tak zawsze. Masz jakiegoś dziwnego lekarza skoro nie wie, że takie coś może się wydarzyć. Radzę zmienić lekarza
Powrót do góry
wi$ienka

PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja wiem wiecej dzieku temu forum, niz ten lekarz Smile a do tabletek poki co nie mam zastrzeżen, Smile
Powrót do góry
jadzka1

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 3:23 pm    Temat postu: biegunka.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w zeszly wtorek mialam biegunke jakos ok 2 godz po wzieciu tabletki, dzien wczesniej tez byla biegunka ale to juz po jakichs 3-4 godz od tabletki. wiem ze to wplywa na skutecznosc tabsow ale na jak dlugo? czy w ten czwartek moge sie kochac bez zadnego dodatkowego zabiezpieczenia?
Powrót do góry
depeche89

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak występują takie sytuacje jak biegunka, wymioty, itp. to nalezy przez tydzień dodatkowo się zabezpieczać. Z tego co widzę to tydzień minął, także możesz już spokojnie współżyć. Smile
Powrót do góry
jadzka1

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie tez tak slyszalam ze tydzien musi minac ale dzwonilam do pani doktor i sie pytalam to powiedziala ze nigdzie nie jest to wyliczone ze tydzien i najlepiej zebym sie dodatkowo zabezpieczyla a dopiero od nowego op. moge juz bez prezerwatywy... i teraz nie wiem co zrobic ;P
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Posłuchać swojej lekarki...
jadzka1

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki nowicjuszko :) tylko hmm.. ja zaczelam wczoraj nowe opakowanie tyle ze nie zrobilam przerwy zeby nie bylo okresu, wiec mam czekac do kolejnego op. czy juz wczesniej bedzie bezpiecznie?
a dzis jest juz 8 dzien od tej biegunki i obserwuje swoj sluz i nie jest on ciagnacy, wrecz przeciwnie, a w dodatku jest go bardzo malo. czy to moze oznaczac ze tabletka jednak zadzialala i moge sie kochac bez gumki?
moze te pytania sa dla Ciebie glupie, ale dla mnie jednak sa bardzo wazne wiec prosze o szybka odpowiedz :)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 17 z 28