Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 10:10 pm Temat postu: |
|
|
jadzka To oznacza że Twój organizm dobrze te tabletki toleruje... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jadzka1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 1:11 pm Temat postu: |
|
|
dzieki wielkie :) a piersi juz zaczely mi sie zaokraglac wiec jest dobrze hehe :) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wi$ienka
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Odebrałam dziś wynik cytologi, okazało sie, ze mam II gr. Lekarz od razu chcial "działac", a jak mu pow.ze krwawie bo zaczelam brac tabletki anty.to on sie zdziwil i powiedzial ze takie cos nie powinno sie zdarzyc. Wiec jak w koncu jest,moze wystepowac krwawienie czy nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nulka
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 8:27 pm Temat postu: |
|
|
może występować krwawienie... zazwyczaj przy pierwszym opakowaniu chodź nie jest tak zawsze. Masz jakiegoś dziwnego lekarza skoro nie wie, że takie coś może się wydarzyć. Radzę zmienić lekarza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wi$ienka
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 9:07 pm Temat postu: |
|
|
To ja wiem wiecej dzieku temu forum, niz ten lekarz a do tabletek poki co nie mam zastrzeżen, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jadzka1
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 3:23 pm Temat postu: biegunka.. |
|
|
w zeszly wtorek mialam biegunke jakos ok 2 godz po wzieciu tabletki, dzien wczesniej tez byla biegunka ale to juz po jakichs 3-4 godz od tabletki. wiem ze to wplywa na skutecznosc tabsow ale na jak dlugo? czy w ten czwartek moge sie kochac bez zadnego dodatkowego zabiezpieczenia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
depeche89
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:53 am Temat postu: |
|
|
Jak występują takie sytuacje jak biegunka, wymioty, itp. to nalezy przez tydzień dodatkowo się zabezpieczać. Z tego co widzę to tydzień minął, także możesz już spokojnie współżyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jadzka1
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 12:35 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie tez tak slyszalam ze tydzien musi minac ale dzwonilam do pani doktor i sie pytalam to powiedziala ze nigdzie nie jest to wyliczone ze tydzien i najlepiej zebym sie dodatkowo zabezpieczyla a dopiero od nowego op. moge juz bez prezerwatywy... i teraz nie wiem co zrobic ;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 9:17 pm Temat postu: |
|
|
Posłuchać swojej lekarki... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jadzka1
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:36 pm Temat postu: |
|
|
dzieki nowicjuszko :) tylko hmm.. ja zaczelam wczoraj nowe opakowanie tyle ze nie zrobilam przerwy zeby nie bylo okresu, wiec mam czekac do kolejnego op. czy juz wczesniej bedzie bezpiecznie?
a dzis jest juz 8 dzien od tej biegunki i obserwuje swoj sluz i nie jest on ciagnacy, wrecz przeciwnie, a w dodatku jest go bardzo malo. czy to moze oznaczac ze tabletka jednak zadzialala i moge sie kochac bez gumki?
moze te pytania sa dla Ciebie glupie, ale dla mnie jednak sa bardzo wazne wiec prosze o szybka odpowiedz :) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|