Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marcyśka_25190
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 5:52 pm Temat postu: |
|
|
no i ja właśnie zbieram opinie do gin ide w marcu teraz zostaly mi 3 tabletki do konca opakowania i czekam ma miesiaczke a potem do spodziewanego jajeczkowania bo chciala bym zeby mi sprawdzili usg czy pekl pęcherzyk choc wtedy bede spokojniejsza. A wlasnie wraz z przyszlym mezem zastanawiam sie czy ich nie odstawic i tylko w samych gumkach jakos przezyje te 2 dni w miesiacu "poświęce" sie, zeby mieć zdrową dzidzie w przyszlości, zeby ja wogle miec..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 11:22 pm Temat postu: |
|
|
Tabletki nowej generacji nie powodują problemów z zajściem w ciążę. Nie masz się czym martwić
A następnym razem użyj wyszukiwarki skoro nie rzucił Ci się w oczy podwieszony temat dotyczący novynette.
Pozdrawiam _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
novynette
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Zostalo mi 2 tabletki do konca blistra, czy mogę juz ich nie brać i zrobić przerwę wcześniej? a potem juz normalnie brac? bo mam wyjazd i mi nie pasje. Proszę o odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Możesz zrobić teraz przerwę. Tylko pamiętaj, że pierwszą tabletkę z nowego blistra musisz wziąć koniecznie 8 dnia po ostatniej tabletce. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
novynette
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:31 pm Temat postu: |
|
|
wiem wiem, dzięki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 9:40 am Temat postu: |
|
|
cześć dziewczyny,mam pytanie po jakim czasie od odstawienia tabletek można zajść w ciąże? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 2:23 pm Temat postu: |
|
|
Generalnie od razu, jednak zalecane jest odczekanie 2-3cykli, żeby się organizm ustabilizował _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 9:39 am Temat postu: |
|
|
mam jeszcze jedno pytanie,w styczniu dokładnie 27 stycznia wziełam ostatnią tabletke dostałam okres,kochałam sie ze swoim męzm kilka razy ale nie kączył we mnie(chyba)ale raczej nie!on twierdzi ze nie kochaliśmy sie bez zabezpieczenia,od stycznia nie miałam okresu tabletek od tamtej pory nie biore bo chciałam zrobić przerwe ale okreu jeszcze nie dostalam czy to jest mormalneże po odstawieniu tabletek okres może się opóżnić?i o ile?jest jakieś prawdopodobieństwo że zaszłam w ciąże tak od razu po odostawieniu tabletek??chce iść do lekarza zeby przepisał mi tabletki no ale nie wim co z tym okresem?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
novynette
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 7:05 pm Temat postu: |
|
|
po odstawieniu tabletek tego samego miesiąca okres jest normalnie... potem moze sie opóźniac, jak skonczyłas tabletki a go nie było to skąd organizm wie ze ich nie wezmiesz juz? powinnaś mieć. Chyba że źle Cie zrozumialam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 2:02 pm Temat postu: |
|
|
po ostatniej tabetce miałam okres jeszcze a jak okers mi się skączył to już nie brłam tabletek i okresu od tamtej pory nie mam!i teraz nie wiem czy to normalne że go tak dlugo nie ma?w lutym nie miałam wcale
Dodano po 17 godzinach 56 minutach:
Dostałam dzisiaj okres ale mam jeszcze pytanie jedno wieć tak nie mam tabletek dopiero pójde w pomiedziałek do gina po tabsy wiec jak już je bede miała to moge zacząć opakowanie w 4 dzień okresu?można tak? czy poczekać lepiej do następnego mies? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|