Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Novynett - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy po 7 dniowej przerwie i zażyciu 4 z kolei tabletki nadal jestem zabezpieczona w 100% ?
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 4:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, cały czas. i w przerwie i po przerwie jeśli rozpoczniesz kolejne opakowanie
costa23

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chciałam się tylko upewnić bo mojemu nie idzie przemówić że się nic nie stanie gdy dojdzie we mnie Sad i musimy się przez to zabezpieczać podwójnie jak mam go przekonać żeby zrezygnować z prezerwatywy??i czy teraz jak biorę drugie opakowanie nie muszę się dodatkowo zabezpieczać?
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie musicie się zabezpieczać dodatkowo. tabletki są zupełnie wystarczającym środkiem anty
costa23

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeśli np wezme tabletke ok godziny wczesniej niz powinnam ma to znaczenie na zachowanie antykoncepcji 100%?
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma, nadal zabezpieczenie będzie pełne. możesz regulować sobie branie tabletek byle się nie spóznić więcej niż 12h
costa23

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo Ci dziękuję za odpowiedź bo się trochę denerwowałam czy ciągłości jakiejs nei naruszę Wink czyli wszystko wporzadku-dziękuję Smile
mejd

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie - ustaliłam sobie porę brania tabletek na 20, czy po 7dniowej przerwie, w 8 dniu kiedy powinnam przyjąć tabletkę z nastepnego opakowania i będę 'kazała' czekać mojemu organizmowi do tej 20 godziny to bedzie okej? czy przyjac wczesniej a potem sobie przeskoczyc na 20? czy nie ma to róznicy, nadal jest to 8 dzien?

A tak btw, czuję się dobrze po novynette, co prawda plamienia były tak gdzies do 16 tabletki ale teraz juz nic sie nie dzieje..wiec mam nadzieje ze zabezpieczenie jest zachowane i w przerwie dostane plamienie..oby Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

normalnie możesz o 20
anulkaqazwsx

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 5:52 pm    Temat postu: Jak brac? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej ja właśnie zaczynam brac Novynette ale nie wiwm od której tabletki zacząc Sad czy od tej gdzie jest start czy tam gdzie są dni tygodnia!! Pomóżcie

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 9 z 28