Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Novynett - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 6:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko jedno, jak Ci wygodnie, bo wszystkie tabletki mają taki sam skład
anulkaqazwsx

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje emilko.......bardzo mi pomogłaśWink Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nulka

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 2:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mam kilka pytań dotyczących novynette: lekarz przepisał mi te tabletki bez badań, po prostu dlatego, że miałam bardzo bolesne miesiączki, bóle ustały praktycznie całkowicie i pojawia się moje pytanie czy dobrze mam dobrane tabletki? planujemy z moim chłopakiem rozpocząć współżycie czy jeśli będę barć systematycznie tabletki o tej samej porze to jestem zabezpieczona i nie zajdę w ciążę? do tego zażywam sylfasalazin EN 500 mg w dawce 2 tabletki rano, 2 wieczorem, czy mogą one zmiejszyć skuteczność przyjmowanych tabletek? obawiam się gdyż nie chcę zajść w ciążę... Sad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli nie masz skutków ubocznych to są dobrze dobrane ;] jakbyś miała skutki uboczne, to byłyby źle dobrane ale skuteczność i tak i tak byłaby pełna. co do tego leku, to możesz napisać na co bierzesz? bo to ma znaczenie
nulka

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli chodzi o skutki uboczne to w sumie powiększyły mi się piersi, poza tym nic innego nie zauważyłam. A lek ten biorę na problemy ze stawami a dokładnie z kolanami. dodam, że będę go brac jeszcze przez jakieś pół miesiąca
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to spokojnie możesz go brać. bardziej chodziło mi o jakieś zaburzenia jelitowe, zapalenie jelit itd, bo wtedy to schorzenie może mieć wpływ na wchłanianie. a skoro na stawy, to no problemo. zabezpieczenie jest pełne
nulka

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję Ci bardzo Smile właśnie obawiałam się czy przy tych lekach zabezpieczenie jest pełne. Jeszcze raz dziękuję Smile jak jeszcze będę mieć jakieś pytania to napisze na pewno, super forum
Powrót do góry
mejd

PostWysłany: Czw Mar 26, 2009 9:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie, czy jest to normalne kiedy pod koniec opakowania pojawia się małe krwawienie? Mam 6 tabletek do końca drugiego opakowania i zauważyłam dziś krew.. typową krew, nie jakieś brudzenie czy cos.. i aż mnie to zastanowiło czy wszystko jest w porządku.. Neutral
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 26, 2009 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy którym opakowaniu jesteś?
mejd

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 9:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jak napisałam, przy drugim Smile

ale nie wiem o co chodzi..bo już się nic nie dzieje.. i to tylko tak chwilowo chyba o.O Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 10 z 28