Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mirel
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 8:14 pm Temat postu: Dziwnie sie czuje |
|
|
Owulacjie maiąłm w poniedziąłek w tym tygodniu kochłam sie bez zabespieczenia od trzech dni jest mi słabo kreci mi siew głowie mam bóle miesiaczkowe @ dopiero 5-6 kwioecien czy to mozliwe że wpadłam i ze tak szybko miłabym jakiekolwiek objawy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 9:12 pm Temat postu: |
|
|
A czy te objawy nie są zbyt powaznie zinterpretowane?? Poczekaj do okresu. Chyba że ciekawośc nie da ci żyć to zrób test teraz, większośc testów wykrywa ciążę od 6 dnia po zaplodnieniu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 8:20 am Temat postu: |
|
|
Moze i masz racjie zrobie test dzisiaj tez ledwo co wstałam z łuszka mam rumience i czuje sie na gorączke ale temperatura 36.1 sama niewiem co to moze być mało prawdopodobne aby była to ciąza moze prakuje mi jakiejs witaminy np.zelaza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 11:32 am Temat postu: |
|
|
A może bierze cie jakies przeziębienie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Może masz racjie niepowinam się p[rzejmowac moze poprostu zaduzo o tym mysle te nerwy i wogóle ,ale zauwazyłą je4szcze że raz mam dobry humor a raz zły tak na zmiane ,moze ja juz sobie wmawiam to wszystko boje się robic test a jak wydzie ze jestem ,niewiem co mam mysleć słabo mi nadal cos jest nie tak czuje to ale co to moze byc na chorobe nigdy tak sie dziwnie nie czułam goraczki nie ma kaszlu tez to napewno nie przeziębienie .
A moze nawet fajnie by było mieć bobaska zaraz sobie za duzo nawyobrazam i sie załamie jak test zrobie a tu jednahihi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 3:07 pm Temat postu: |
|
|
naprawde twoje objawy nie sugerują ciąży. Zrób test i będziesz wszystko wiedzieć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edii
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 5:49 pm Temat postu: Czy to ciąża ????? |
|
|
witam wszystkich:) Jestem juz szcześliwą mamą 5-letniego synka i powinnam miec juz jakies wspomnienia z ciązy ale jak sobie przypominam nic mi nie dolegało na początu oprócz bółu piersi. Niedawno współżyłam bez zabezpieczenia z obliczeń wynikało ze to był sam środek dni płodnych za 4 dni powinnam dostac okres ale zaczynam się jakos dziwnie czuc od paru dni zaczynam czesto oddawac mocz mam mdłosci zgagę pobolewania jajników i bóle piersi ja wiem ze takie objawy wystepują także przed miesiączką ale ja ich raczej nie miewałam wiec czy moze to byc ciąża???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 6:50 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście że może to byc ciąża. Poczekaj na okres, albo odrazu zrób test. Inaczej pomóc ci nie moge |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 7:55 pm Temat postu: |
|
|
Co do tego przeziebienia to chyba miałas racjie mam podwyszoną temp 37 stopni bez powodu by sie nie podniosła. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 8:36 pm Temat postu: |
|
|
No raczej nie podniosłaby sie bez powodu. Idx do lekarza pierwszego kontaktu. Teraz panuje epidemia grypy.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|