Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mirel

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 6:15 pm    Temat postu: Objawy ciąży - dyskusja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

4 dni przed spodziewana mieszczka pobolewał mnie prawy jajnik , 2 dni przed moje piersi stawały się wrażliwsze , dotyk sprawia ból , w dzień oczekiwanego okresu zrobiłam 2 testy oba pokazały ciąże dwie kreski , dzień później miałam delikatne mdłości czyli 2 czerwca , 3 miałam mdłości , dziś jest czwarty i miałam mdłości teraz czuje się dobrze .
I dużo śpię całe dnie leże w łuzku od 14 dni mniej więcej , wiecznie jestem zmęczona i głodna jak wilk .
Wiem ze nieraz ma się tyle wątpliwości że może wam się to przydać .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
RHIN

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moją dziewczyne juz od dłuzszego czasu bolą piersi i ma mdłosci. Ale robiliśmy test i wyszedł negatywny.Pozatym ma okres.Nie nalezy do końca sugerowac sie tymi objawami,bo mogą byc wywołane np:braniem tabletek antykoncepcyjnych,wzmorzonego stresu ,lub działania leków.
Powrót do góry
Mirel

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sugerujesz że nie jestem w ciąży tylko moje objawy są wywołane czymś innym a co powiesz o testach przecież mam dwie kreski na obu i brak okresu , ze twoja dziewczyna ma mdłości i nie jest w ciąży to nie znaczy że ja nie jestem .I nie łykam anty ani żadnych innych tableteczek .
Powrót do góry
anitaaa

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ze RHIN mial na mysli ze twoje wyzej opisane objawy nie zawsze onaczają ciąże a nie ze ty nie jesteś w ciązy Smile
Powrót do góry
RHIN

PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anitaaa napisał:
Wydaje mi sie ze RHIN mial na mysli ze twoje wyzej opisane objawy nie zawsze onaczają ciąże a nie ze ty nie jesteś w ciązy Smile

Dokładnie.Mówie,ze objawy tego typu nie zawsze sa zwiazane z zajsciem w ciaze.A co d otego,czy TY jesteś ,czy nie ,to sie nie tyczyło Smile
Powrót do góry
Mirell
Gość

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 8:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

RHIN napisał:
Moją dziewczyne juz od dłuzszego czasu bolą piersi i ma mdłosci. Ale robiliśmy test i wyszedł negatywny.Pozatym ma okres.Nie nalezy do końca sugerowac sie tymi objawami,bo mogą byc wywołane np:braniem tabletek antykoncepcyjnych,wzmorzonego stresu ,lub działania leków.
Ja nadal uważam ze on sugeruje ze nie jestem w ciąży .Daje mi do zrozumienia ze jego dziewczyna nie była a miała takie objawy to dlaczego ja mam być , dziś mam wizytę u gina i jestem pewna w 100% ze to ciąża , znam swoje ciało i wiem ze obecnie coś się w nim dzieje.
Powrót do góry
RHIN

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mirell źle mnie odebrałas.Ja nic nei sugeruje ani nic nie miałem na myśli.Tylko mówie,ze nie zawsze podane przez Ciebie objawy oznaczająw 100% ciaze.Ty jesteś i Ci gratuluje.Ale inne dziewczyny czytając to,ze np:jak boli brzuch ,czy piersi ,to juz sa w ciazy. Podałem tylko przykąłd mojej dziewczyny,która miewa takie bóle juz od jakiegoś czasu i nie jest w ciazy,bo robiłą tesp ,po ponad miesiacu ,od wystapienia bólów i nudnosci.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No masz racjie nieraz takie objawy nie musza wskazywać ciąży w tamtym miesiącu tez przechodziłam coś takiego ale test wskazał jedna kreskę wygląda na to ze testy dają pewność a nie ból piersi czy jajników .

Moje dzieciątko ma 5
tygodni byłam u ginekologa potwierdził ciąże.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Cze 06, 2006 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja prawidlowy wynik lepiej sie nimi nie sugerowac owiele pewniejsze jest badanie krwi wiec jak masz obiawy i przeczucie to gratuluje
Powrót do góry
RHIN

PostWysłany: Wto Cze 06, 2006 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
ja prawidlowy wynik lepiej sie nimi nie sugerowac owiele pewniejsze jest badanie krwi wiec jak masz obiawy i przeczucie to gratuluje

Nei zrozumiałem tego posta? Do czego on sie odnosi? Do sprawy małowiarygodnych testów,czy do przeczuc Mirell? No jesli test ciazowy powtarzany 2 razy wykazał 2 kreski czyli ciaze "C" i "T" to kolezanka jest na 100% przyszłą Mamusią. Ps: Mirell ,masz juz tak,ze szamiesz wszystko co popadnie bez wzgledu co to jest? Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 16 z 47