Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mirel
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 6:15 pm Temat postu: Objawy ciąży - dyskusja |
|
|
4 dni przed spodziewana mieszczka pobolewał mnie prawy jajnik , 2 dni przed moje piersi stawały się wrażliwsze , dotyk sprawia ból , w dzień oczekiwanego okresu zrobiłam 2 testy oba pokazały ciąże dwie kreski , dzień później miałam delikatne mdłości czyli 2 czerwca , 3 miałam mdłości , dziś jest czwarty i miałam mdłości teraz czuje się dobrze .
I dużo śpię całe dnie leże w łuzku od 14 dni mniej więcej , wiecznie jestem zmęczona i głodna jak wilk .
Wiem ze nieraz ma się tyle wątpliwości że może wam się to przydać . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Moją dziewczyne juz od dłuzszego czasu bolą piersi i ma mdłosci. Ale robiliśmy test i wyszedł negatywny.Pozatym ma okres.Nie nalezy do końca sugerowac sie tymi objawami,bo mogą byc wywołane np:braniem tabletek antykoncepcyjnych,wzmorzonego stresu ,lub działania leków. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirel
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Sugerujesz że nie jestem w ciąży tylko moje objawy są wywołane czymś innym a co powiesz o testach przecież mam dwie kreski na obu i brak okresu , ze twoja dziewczyna ma mdłości i nie jest w ciąży to nie znaczy że ja nie jestem .I nie łykam anty ani żadnych innych tableteczek . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Wydaje mi sie ze RHIN mial na mysli ze twoje wyzej opisane objawy nie zawsze onaczają ciąże a nie ze ty nie jesteś w ciązy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 9:47 pm Temat postu: |
|
|
anitaaa napisał: | Wydaje mi sie ze RHIN mial na mysli ze twoje wyzej opisane objawy nie zawsze onaczają ciąże a nie ze ty nie jesteś w ciązy |
Dokładnie.Mówie,ze objawy tego typu nie zawsze sa zwiazane z zajsciem w ciaze.A co d otego,czy TY jesteś ,czy nie ,to sie nie tyczyło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirell Gość
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 8:36 am Temat postu: |
|
|
RHIN napisał: | Moją dziewczyne juz od dłuzszego czasu bolą piersi i ma mdłosci. Ale robiliśmy test i wyszedł negatywny.Pozatym ma okres.Nie nalezy do końca sugerowac sie tymi objawami,bo mogą byc wywołane np:braniem tabletek antykoncepcyjnych,wzmorzonego stresu ,lub działania leków. | Ja nadal uważam ze on sugeruje ze nie jestem w ciąży .Daje mi do zrozumienia ze jego dziewczyna nie była a miała takie objawy to dlaczego ja mam być , dziś mam wizytę u gina i jestem pewna w 100% ze to ciąża , znam swoje ciało i wiem ze obecnie coś się w nim dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Mirell źle mnie odebrałas.Ja nic nei sugeruje ani nic nie miałem na myśli.Tylko mówie,ze nie zawsze podane przez Ciebie objawy oznaczająw 100% ciaze.Ty jesteś i Ci gratuluje.Ale inne dziewczyny czytając to,ze np:jak boli brzuch ,czy piersi ,to juz sa w ciazy. Podałem tylko przykąłd mojej dziewczyny,która miewa takie bóle juz od jakiegoś czasu i nie jest w ciazy,bo robiłą tesp ,po ponad miesiacu ,od wystapienia bólów i nudnosci. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 7:19 pm Temat postu: |
|
|
No masz racjie nieraz takie objawy nie musza wskazywać ciąży w tamtym miesiącu tez przechodziłam coś takiego ale test wskazał jedna kreskę wygląda na to ze testy dają pewność a nie ból piersi czy jajników .
Moje dzieciątko ma 5
tygodni byłam u ginekologa potwierdził ciąże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 3:44 pm Temat postu: |
|
|
ja prawidlowy wynik lepiej sie nimi nie sugerowac owiele pewniejsze jest badanie krwi wiec jak masz obiawy i przeczucie to gratuluje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | ja prawidlowy wynik lepiej sie nimi nie sugerowac owiele pewniejsze jest badanie krwi wiec jak masz obiawy i przeczucie to gratuluje |
Nei zrozumiałem tego posta? Do czego on sie odnosi? Do sprawy małowiarygodnych testów,czy do przeczuc Mirell? No jesli test ciazowy powtarzany 2 razy wykazał 2 kreski czyli ciaze "C" i "T" to kolezanka jest na 100% przyszłą Mamusią. Ps: Mirell ,masz juz tak,ze szamiesz wszystko co popadnie bez wzgledu co to jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|