Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 7:10 pm Temat postu: |
|
|
testy nie zawsze mówią prawdę, szczególnie jeśli nie są wykonywane z pierwszego porannego moczu. Zeby mieć całkowitą pewność wybierz się do laboratorium zbadać krew na obecność hormonu produkowanego podczas ciąży Pozdrawiam i życzę słodkiego bobaska
Nika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 8:58 pm Temat postu: |
|
|
ja wykonywalam taki test dwukrotnie oba wyniki byly negatywne,objawy mnie niepokoily poszlam do ginekologa i w tej chwili jestem szczesliwa mamusia!Ja testom juz nie wierze i rowniez radze udac sie na badania!Trzymam kciuki za dzidziusia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 9:33 pm Temat postu: |
|
|
A ja tam wierze testom gdy okres spoznial mi sie o tydzien zrobilam test i pojawily sie dwie wyrazne kreseczki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 10:09 pm Temat postu: |
|
|
widac ja nie mialam takiego szczescia-gratuluje szczesliwej mamusi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kwiatuszek Gość
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 10:22 pm Temat postu: testy |
|
|
dziekuje wam drogie koleżanki za rade, jednak chyba wybiorę się do ginekologa. nie napisałam ze oddaję mocz dokładnie co godzina. pozdrawiam was serdecznie pa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madzia
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 11:48 am Temat postu: |
|
|
Dziekuje za pomoc! coraz mniej mysle o ciazy bo juz nie czuje sie tak zle! tylko dalej meczy mnie brak miesiaczki! ale jesli nic sie nie zmieni to wybiore sie do lekarza! jeszcze raz dzieki!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 11:59 am Temat postu: |
|
|
czesc. ostatnio dotykaliśmy sie z chłopakiem...czy jest mozliwe ze jestem w ciązy pomimo iż nastepnego dnia dostałam okresu? jest inny niż zawsze pierwszego dnia dość obfity(prawie tak jak mam normalnie) jednak nastepnego dnia juz bardzo mało obfty.. boje sie ze jestem w ciązy jednak możliwe jest ze to przez chorobę...mogłam zarazić się grypą zołądkową bo nastepnego dnia miałam bóle brzucha tak jak przy normalnym krwawieniu, oprucz tego wymioty i wysoka gorączka 38,6st. jak patrzyłam na jedzienie było mi niedobrze... proszę o szybką odpowiedz, troche się boję... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Przeczytaj sobie temat, jak dochodzi do zapłodnienia, jest przyklejony na górze tego działu.
Myśle że kolejność powinna być całkowicie odwrotna, najpierw informacje, a potem czyny Gdy spróbujesz następnym razem w takiej kolejności to obawy beda o wiele mniejsze.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
?! Gość
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam małe pytanie? kochalismy sie z moim chlopakiem w 9 dniu cyklu a cykle trwaja 32 dni . i zawsze mialam je regularnie tyle ze teraz spoznia mi sie juz 3 dni zrobilam test ciazowy ( 99% wiarygodnosci ) wczoraj i wyszedl negatywny. czyli moge bezpiecznie stwierdzic ze nie jestem w ciazy? bo jednak ten 1% w testach moze przewazyc
Dodano: Wto Cze 20, 2006 3:41 pm
dodam jeszcze ze to byl nasz pierwszy raz. i chyba nam nie wyszlo ale strach jest zawsze ... bo przez przypadek jak nakladal prezerwatywe nalozyl ja odwrotnie a potem zmienil na dobrze tzn od razu. wytrysku tez nie mial we mnie
---- edit by Paweł:
Prosze edytować posty zamiast pisać jeden pod drógim |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jakasx Gość
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie. Czy gdy moj chpopak mial na palcu sperme i wsadzil go od pochwy czy moge byc w ciazy? czy plemniki w jakis sposob moga sie dostac do macicy?
jeszcze chce dodac ze zawsze mam nieregularne miesiaczki a czsem spoznia mi sie o 1 miesiac ;/ blagam odpiszcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|