Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kolezanka
Gość

PostWysłany: Pon Lip 17, 2006 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej co do tych testow to racja sama juz niewytrzymalam i zrobilam chodz wiem ze najlepiej zrobic po spodziewanej miesiaczce no i wyszedl negatywny oczywiscie ale wcale mnie nie zgasil ciagle mam nadzieje ze jestem w ciazy bo ja na tym forum w przeciwienstwie do wiekszosci szukam objawow ciazy bo ostatnio z mezem zaczelismy sie starac Very Happy no ale jeszcze dlugi tydzien czekania mam przed soba na miesiaczke bo termin do lekarza dopiero 31.07
Powrót do góry
Violka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 19, 2006 10:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć "koleżanko"

Widzę, że masz tak samo jak ja. Ja również wyszukiwałam objawów, sposobów, obliczeń jak stworzyć małą kruszynkę. My z mężem staraliśmy się 2 lata i praktycznie w rocznicę naszego ślubu zaszłam w ciążę. Życzę powodzenia i krótkiego oczekiwania.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kolezanka
Gość

PostWysłany: Sro Lip 19, 2006 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aaaaaa to mnie teraz przerazilas!! wiem ze to wcale nie tak prosto jak sie wszystkim wydaje ale 2 lata to przeciez bardzo dlugo!! no ale grund ze sie udalo Smile no ja czekam do przyszlego tygodnia i ide po test dam znac Laughing
Powrót do góry
tomasz12345

PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 12:51 pm    Temat postu: Chce sie upewnić Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej. mam problem, mianowicie mojej dziewczynie 3 dni temu skończył się okres. Trwał 7 dni - przez pierwsze 3 dni bolał ją brzuch. Trwał tak długo ze względu na stres związany z maturą. Teraz nadal ma powiększone brodawki i napięty brzuch. Czy może być w ciąży? Dodam, że podczas stosunków zawsze zachowujemy max bezpieczeństwa. Myjemy ręce, ja nie dochodzę w niej tylko wyjmuje wcześniej, uzywamy prezerwatyw durex extra safe, zawsze sprawdzamy, czy nic nie pękło. Proszę o rzetelną odpowiedź. Z góey dzięki!

---- edit by Paweł:
Nie nadawj tematow "objawy ciąży"
Powrót do góry
tomasz123456
Gość

PostWysłany: Pon Lip 24, 2006 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawle, nie masz zadnych sugestii??? Pliss
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lip 24, 2006 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro uważaacie maksymalnie, nie dochodzisz w pochwie...to czym sie martwisz? Wink

A bolący brzuch podczas cyklu to normalne.
Powrót do góry
tomasz123456
Gość

PostWysłany: Wto Lip 25, 2006 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za uspokojenie, ale słyszałem, że już płyn przedejakulacyjny (czy jakos tak) posiada plemniki, a poza tym boje sie ze jakies plemniki mogly sie dostac w intymne miejsca, np na moich dloniach (chociaż jak pisałem zawsze myjemy ręce),
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 25, 2006 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To prawda, że w przed wytryskiem, w płynie przedejakulacyjnym mogą być plemniki, ale skoro twierdzisz, że prowadzisz maksymalną higienę? to i tak wydaje mi się, że nie ma się czym martwić. Wink
Powrót do góry
tomasz123456
Gość

PostWysłany: Wto Lip 25, 2006 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok, to jak wytłumaczyć te objawy, które napisałem?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 25, 2006 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podejrzewam, że to objawy nadchodzącej owulacji. Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 26 z 47