Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tomasz123456
Gość

PostWysłany: Sro Lip 26, 2006 9:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha, dzieki Surprised
Powrót do góry
hivision

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 31, 2006 1:41 pm    Temat postu: bolesność piersi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy regułą jest, że bolesność piersi pojawia się dopiero około 3-go tyg ciąży? Nie może wcześniej? Dzięki i pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 31, 2006 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapewne tak Wink

Najprawdopodbniej pomyliłaś to z objawami nadchodzącej miesiączki Smile
Więcej spokoju, nerwy mogą jedynie zaszkodzić.
Powrót do góry
hivision

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 10:40 am    Temat postu: bolesność piersi, cd Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kontynuując ostatnio poruszany przeze mnie temat- plemniki przetrwaly we mnie 3 dni (przypomne- moj partner zakonczyl we mnie, po 3 dniach od stosunku wyczulam, ze jajeczkuje), az do momentu jajeczkowania (ktory to moment doskonale wyczuwam;). Bolesnosc piersi, ktora pojawila sie w trakcie jajeczkowania i trwa do dzis nie byla wiec objawem samego jajeczkowania (nigdy nie objawialo sie ono w ten sposob), lecz ciazy, co tez potwierdzil test. Dzieki;)
Powrót do góry
hivision

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wiec, drogi Pawle, bolesnosc piersi, ktora u siebie zaobserwowalam, nyla objawem ciazy, juz w dwa dni po zapodnieniu;)
Powrót do góry
Avo8
Gość

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 10:51 am    Temat postu: Objawy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam hivision!!!
A czy mogłabyś opsać jakie jeszcze miałaś objawy poza piersiami?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doswiadczone kobiety (to bedzie trzecia ciaza;) potrafia wyczuc ja jeszcze zanim zrobi to lekarz ( sa w stanie stwierdzic ciaze dop ok 5 tyg)- oprocz bolu w piersiach juz dwa dni po zaplodnieniu (trwa juz tydzien, ten bol;), macica jest twardsza (da sie to wyczuc,, jesli wiesz, jak ja odczuwalas wczesniej), poza tym zadne z typowych objawow, z jakimi kojarzona jest ciaza mi nie dokuczaja. Czemu podejrzewasz u siebie?
Powrót do góry
avo8

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 12:03 pm    Temat postu: Objawy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcę zajść w ciąże. Jestem 2,5 tygodnia po zbliżeniu. Moje objawy to mocny ból pierwsi, jest mi niedobrze (ale nie cały czas) i nie mam żadnego śluzu na majtkach, choć zawsze miałam przed okresem.
Co o tym sądzisz? Gdybym była w ciąży to będzie moja pierwsza ciąża.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 12:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiedz mi, w ktorym dniu cyklu doszlo do zblizenia oraz czy zakonczyl sie ejakulacja w pochwie?
Powrót do góry
avo8

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 12:55 pm    Temat postu: Objawy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zbliżenie było w 8,10,14,15 dniu cyklu i kończyło się sie ejakulacją w pochwie. I wcześniej źlenapisałam, ze zbliżenie było 2,5 tygodnia temu pomyliło mi się ostatnie zbliżenie było ok. 1,5 tygodnia temu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 27 z 47