Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 9:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scarlett skoro bierzesz tabsy regularnie to nie ma mowy o ciazy!
moze to skutek wypadku,moze pogoda tak jak pisze kolega Very Happy ciaze wykluczam! od tego w koncu sa antykoncepcyjne zeby w nia nie zachodzic i jej zapobiegac nie? pzdr. Razz Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
art12

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madzia ile ty masz lat??
Powrót do góry
skidoo

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 4:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bierz legitymacje szkolna, studencka albo ksiazeczke ubezpieczeniowa i walisz do jakiegokolwiek osrodka zdrowia... musza cie przyjac..
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taka mala uwaga techniczna ... popatrzcie na date ... owa Madzia zapewne juz dzidzie ma albo i nie ale post byl ponad rok temu napisany Smile
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haha mała mi ja tez to zauwazyłam Wink

Powrót do góry
skidoo

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lol to art12 nas w blad wprowadzil Very Happy Razz lol
Powrót do góry
hanes

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 11:28 pm    Temat postu: Ból pod żołądkiem. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to, że moja dziewczyna ma ból pod żołądkiem. Ciągle mówi że to może być ciąża. ostatnie dwie miesiączki miała ale mówi że dośc słabe jak nigdy no i ponad tydzień ma już te bóle. Co to kurcze może być ?
Pozdrawiam
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dużo rzeczy można by zakfalifikowac pod bóle pod żoładkiem;]
ile ma lat?
a ma od czego być w ciąży?? pękła wam gumka albo coś?

niech idzie do ginekologa ;]
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najpierw, żeby była ciąża musi być stosunek i tak dalej ble ble ble. No.
A u was było coś takiego?

Oczywiście - może to być coś z narządami wewnętrznym...ale i mnie od dwóch dni coś strzyka nad pępkiem.. Confused
Powrót do góry
hanes

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 11:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie po prostu kilka razy kochaliśmy się bez zabezpieczenia, ale ja nie czułem żebym doszedł w środku ani nic podobnego. Ale po prostu jej bóle powodują u mnie pewien strach tak jak i u niej. Mówi, że często robi jej się nie dobrze i raz wymiotowała. Wcześniej tak nie miała.

Ma lat 18.

Dodam, że często bywa na różnego typu zawodach, biegi itd.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 39 z 47