Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mikmik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stary jest tyle czynników wewnętrznych i zewnętrznych ze cieżko jest stwierdzić z odległości co sie dzieje ale skoro miała miesiączke przez 2 miesiące to teoretycznie jest ok kupcie test ciążowy (ok. 15 zł i już;] )
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wiolusiaaa17

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Lis 14, 2007 10:09 pm    Temat postu: Puls w brzuchu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie poniewaz odczuwam w brzuchu puls... a raczej nie w brzuchu tylko pod zebrami... co to moze byc ??? prosze o dop.

no własnie nie wiem..Sad bałam sie ze moge byc w ciazy.. to jest ja bicie serca.. wiec sama nie wiem co jest grane... ???

czekam na odpowiedz... prosze o pomoc Smile

Ostatnio zmieniony przez wiolusiaaa17 dnia Czw Lis 15, 2007 8:08 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Sro Lis 14, 2007 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno nie ciąże
a moze to jest coś bardziej w klimacie małego rytmicznego skurczu mieśni??
Powrót do góry
wiolusiaaa17

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo Prosze o zdanie kogos ...
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciężko z czuciem bicia serca płodu;] raczej nie;]
a czemu po prostu nie pójdziesz do lekarza?? w ten sposób rozwiejesz swoje wątpliwości......bo pulsowanie to jest stosunkowo baardzo ogólny objaw;] i przez monitor ciężko powiedzieć;]
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie...wogole podejrzewasz u siebie ciaze? bicie serca dziecka nie wyczujesz przez skore na 10000%. tylko poprzez usg bedzie mozna zobaczysz i usłyszec Smile moze tak jak kolega napisał masz zwykły skurcz miesni?? ja bym nie wyolbrzymiala tej sytuacji..przeciez ciało człowieka składa sie z miliardow połaczen nerwowych- czasem musi cos zapulsowac Razz

Powrót do góry
wiolusiaaa17

PostWysłany: Sob Lis 17, 2007 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nio nie wiem Smile ale raczej ciąży nie podejżewam Smile tak mi sie wydaje ze pewnie macie racje z tym skurczem mięsni:) dzieki wam jak bedzie to było niepokojące to pójde do lekarza

Smile
Powrót do góry
gagatka1

PostWysłany: Czw Gru 20, 2007 1:55 am    Temat postu: Bol piersi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bolą mnie piersi od jakichś 8dni...jestem po miesiączce.co to znaczy???!!!

helloween trosze zmieniam nazwe tematu :wink:

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze w bardziej odp. miejsce. :)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Gru 20, 2007 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze masz owulacje? nigdy nie slyszalam zeby piersi bolały po okresie. mi zawsze daja znac tuz przed pojawieniem sie ciotki... Laughing moze przejdz sie do lekarza,albo poczekaj pare dni. byc moze bol minie.

Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Gru 20, 2007 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może jesteś w ciąży Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 40 z 47