Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Gru 20, 2007 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a przeciez bil piersi moze byc zwiazany z wieloma rzeczami... tez mysle ze powinnas odczekac jeszcze kilka dni Smile Rolling Eyes
Powrót do góry
wenecja24

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hey
mam maly problem tzn.
14 dni temu mialam okres trwal 3-4 dni (zwykle 7), mam regularne cykle, a od wlasnie tych 2 tygodni caly czas bola mnie piersi, mam twrda szyjke macicy i podwyzszona temp ok 37, poza tym bole od wczoraj w podbrzuszu, lekkie klocia naprzemian
czy mozliwe, ze jestem wciazy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w pierwszych tygodniach ciąży szyjka macicy jest u niektórych rozpulchniona a u niektórych twarda, ale rozpulchniona jest też w czasie owulacji o której mogłaby świadczyć podwyższona temperatura, więc się zgubiłam trochę Wink

chyba najlepiej, jak zrobisz test.

Ostatnio zmieniony przez emilka dnia Sro Lut 13, 2008 3:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wenecja24

PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki z odp dzis chyba kupie test, zastanawia mnie tylko jedno, skoro mam dni plodne dlaczego brak u mnie uplawow, choc poprzednio mnialam zawsze w tym czasie
Powrót do góry
ola070

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy w 1 tygodniu ciąży moge pojawic sie zgaga i bóle piersi ??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 11:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1 tydz to za wczesnie. minimum 7-8.. Smile

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ze zgaga to sie zgodze ze za wczesnie ale bol piersi moze wystapic nawet kilka dni po zaplodnieniu - chociaz na moje oko tydzien to za wczesnie Smile musi wiecej zcasu minac, ale kobiet twierdza ze piersi po zaplodnieniu nie bola o tyle co bola ale sa jakies inne Wink
Powrót do góry
Daria_OPole

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mnie niepokoi taka sprawa...zblizenie z chlopakiem mialam miesiac temu i dopiero teraz dostalam okres po czym jakos dziwnie "urosl" mi brzuszek..czy to moze cos oznaczac hmm ciąża? czekam na odp i pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 22, 2008 11:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli doszlo do wytrysku w srodku i mialas dni płodne + owulacje to ciaza jest mozliwa Smile zrob test a okaze sie czy to ciaza czy tylko zbedne KG Wink heh

Powrót do góry
Daria_OPole

PostWysłany: Pią Mar 28, 2008 1:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za odp..a tak szczerze to wytrysk byl na zewnatrz Smile Embarassed czyli to tylko zbedne KG Very Happy ale w razie "w" test sobie zrobie..dzieki jeszcze raz Smile i pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 41 z 47