Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karolka10

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 25, 2008 7:13 pm    Temat postu: zawroty głowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pytanie
czy zawroty głowy mogą być objawem ciązy. ostatnio odstawiłam tabletki antykoncepcyjne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mogą, ale nie muszą. pierwszym objawem ciąży jest brak miesiączki. zawroty głowy czasami pojawiają się w pierwszym trymestrze ale równie dobrze mogą świadczyć o innych schorzeniach, złej diecie itp
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 9:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No zawroty głowy mogą być objawem wielu schorzeń, więc najpierw sobie zrób test a nie prorokuj po samych zawrotach głowy, że jesteś w ciąży.
Powrót do góry
askalaska

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 3:46 pm    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie zapytanie. otoz wspolzylam z moim chlopakiem 2 dni temu. wczoraj mialam miec okres ale bylo tylko niewielkie krwawienie a dzis juz nic nie ma. mam tez bole w dole brzucha i zle sie czuje. moj chlopak uzyl prazerwatywy a ja mialam dni nieplodne. czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze?? prosze o jka najszybsza odpowiedz Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej mozliwosci. Bylo zabezpieczenie i mialas dni nieplodne. Mialas jeden dzien miesiaczki a teraz juz nic?
Powrót do góry
askalaska

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2008 9:12 am    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie sama nie wiem co to bylo mialam niewielkie krwawienie i wogole teraz tez mam takie dziwne krwawienie nic orawie nie ma:( nie wiem czy to okres czy co??;o;o SadSadSadSad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2008 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poprotu moze masz w tym miesiacu mniejszy okres i tyle Smile czasem tak bywa. Na pocieszenie moge dodac ze moje okresy tez trwaja 2-3 dni i czasem sa obfite a czasem skape. NIe denerwuj sie. A jk chcesz to zrob test i wtedy bedziesz na 100% spokojna, pozdrawiam
Powrót do góry
askalaska

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2008 2:41 pm    Temat postu: :* Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki pinezka ale nie rozumiesz ja nie mam wogole okresu mialam tylko jeden dzien tak odrobine a teraz tylko jakis taki dziwny sluz jak myslisz co to znaczy?? moze to jakis stan zapalny czy cos?? ale chyba masz racje co do testu zrobie go jak najszybciej tylko chyba jeszcze musze troszke poczekac bo to dopiero 4 dni minely od wspolzycia ;/ strasznie sie boje SadSad: ale thX za odp :*:*
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2008 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrob test i przede wszystkim idz do gina. Porozmawiasz sobie z nim od serca opowiesz co i jak. To ekspert wiec powie czy to zapalenie czy jakies zaburzenia... powodzenia Exclamation
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2008 11:14 pm    Temat postu: Re: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

askalaska napisał:
mam takie zapytanie. otoz wspolzylam z moim chlopakiem 2 dni temu. wczoraj mialam miec okres ale bylo tylko niewielkie krwawienie a dzis juz nic nie ma. mam tez bole w dole brzucha i zle sie czuje. moj chlopak uzyl prazerwatywy a ja mialam dni nieplodne. czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze?? prosze o jka najszybsza odpowiedz Sad

nie ma Smile głowa do gory. mialas NIE płodne wiec odp. jest jasna. 2 dni to nie tragedia

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 42 z 47