Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karolka10
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 7:13 pm Temat postu: zawroty głowy |
|
|
pytanie
czy zawroty głowy mogą być objawem ciązy. ostatnio odstawiłam tabletki antykoncepcyjne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 9:48 pm Temat postu: |
|
|
mogą, ale nie muszą. pierwszym objawem ciąży jest brak miesiączki. zawroty głowy czasami pojawiają się w pierwszym trymestrze ale równie dobrze mogą świadczyć o innych schorzeniach, złej diecie itp _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 9:35 am Temat postu: |
|
|
No zawroty głowy mogą być objawem wielu schorzeń, więc najpierw sobie zrób test a nie prorokuj po samych zawrotach głowy, że jesteś w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
askalaska
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 3:46 pm Temat postu: :( |
|
|
mam takie zapytanie. otoz wspolzylam z moim chlopakiem 2 dni temu. wczoraj mialam miec okres ale bylo tylko niewielkie krwawienie a dzis juz nic nie ma. mam tez bole w dole brzucha i zle sie czuje. moj chlopak uzyl prazerwatywy a ja mialam dni nieplodne. czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze?? prosze o jka najszybsza odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 4:27 pm Temat postu: |
|
|
nie ma takiej mozliwosci. Bylo zabezpieczenie i mialas dni nieplodne. Mialas jeden dzien miesiaczki a teraz juz nic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
askalaska
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 9:12 am Temat postu: :) |
|
|
no wlasnie sama nie wiem co to bylo mialam niewielkie krwawienie i wogole teraz tez mam takie dziwne krwawienie nic orawie nie ma:( nie wiem czy to okres czy co??;o;o |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 12:39 pm Temat postu: |
|
|
poprotu moze masz w tym miesiacu mniejszy okres i tyle czasem tak bywa. Na pocieszenie moge dodac ze moje okresy tez trwaja 2-3 dni i czasem sa obfite a czasem skape. NIe denerwuj sie. A jk chcesz to zrob test i wtedy bedziesz na 100% spokojna, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
askalaska
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 2:41 pm Temat postu: :* |
|
|
dzieki pinezka ale nie rozumiesz ja nie mam wogole okresu mialam tylko jeden dzien tak odrobine a teraz tylko jakis taki dziwny sluz jak myslisz co to znaczy?? moze to jakis stan zapalny czy cos?? ale chyba masz racje co do testu zrobie go jak najszybciej tylko chyba jeszcze musze troszke poczekac bo to dopiero 4 dni minely od wspolzycia ;/ strasznie sie boje : ale thX za odp :*:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 10:05 pm Temat postu: |
|
|
zrob test i przede wszystkim idz do gina. Porozmawiasz sobie z nim od serca opowiesz co i jak. To ekspert wiec powie czy to zapalenie czy jakies zaburzenia... powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 11:14 pm Temat postu: Re: :( |
|
|
askalaska napisał: | mam takie zapytanie. otoz wspolzylam z moim chlopakiem 2 dni temu. wczoraj mialam miec okres ale bylo tylko niewielkie krwawienie a dzis juz nic nie ma. mam tez bole w dole brzucha i zle sie czuje. moj chlopak uzyl prazerwatywy a ja mialam dni nieplodne. czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze?? prosze o jka najszybsza odpowiedz |
nie ma głowa do gory. mialas NIE płodne wiec odp. jest jasna. 2 dni to nie tragedia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|