Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Beatka Gość
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 9:09 am Temat postu: |
|
|
Hmm...piersi bolą przed miesiączką przede wszystkim, ale nigdy nie słyszałam o tym, że chce się wymiotować. Najlepiej iść do lekarza ginekologa i wtedy stwierdzi czy Twoja dziewczyna jesy w ciąży, czy to tylko fałszywy alarm. Ale jeszcze jedno. Gdybys tak naprawdę kochał swoją dziewczynę, to przez myśl by Ci nawet nie przyszło, żeby zabić własne dziecko. Czemu ono jest winne. Zachowujesz się jak gówniarz. Może czas dorosnąć?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
slong1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 11:24 pm Temat postu: |
|
|
CZlowieku czys ty zgupial calkiem? Nawet niue wiesz czy twoja dziewczyna jest w ciazy a juz myslisz o aborcji? Ze co, ze sie boisz ze zostaniesz tata? Sam sie zabij to nie bedziesz sie martwil! A takie decyzje to powinny nalezec do twojej dziewczyny a nie ciebie. Pozatym najpierw musi byc w ciazy a tego nie wiesz. Przemysl co mowisz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyś
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 12:38 pm Temat postu: Objawy ciązy- zbiorczy0 |
|
|
hej mam pytanko minął już tydzień w ciągu którego kochałam się ze swoim facetem kilka razy bez zabezpieczenia tzn.stosunek przerywany, ale w dni płodne, od dwóch dni mam dziwne objawy, tzn. mdłości już ze dwa razy wymiotowałam, uczucie bolesności w gardle jakbym miała gwozdzie kręgosłup mnie boli i w ogóle to spać mi się cały czas chce jestem taka słaba. prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mała
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 5:36 pm Temat postu: |
|
|
ciża w tym wypadku jest całkiem mozliwa, ale zanim wyciagniesz wnioski najlepiej bedzie jak wybierzesz sie do lekarza i wowczas wszystkie Twoje wątpliwości znikna:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anja Gość
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 1:41 am Temat postu: objawy ciazy |
|
|
Czesc Mam male zmartwienie: od 2 tygodni boli mnie podbrzusze, jajnik z prawej strony, bola mnie piersi, czasami kregoslup.Mam nabrzmialy brzuch, nie moge dopiac spodni. Czy to ciaza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anja Gość
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 2:02 am Temat postu: |
|
|
Hej Justys jestes tam jeszcze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 10:25 am Temat postu: Re: objawy ciazy |
|
|
Anja napisał: | Czesc Mam male zmartwienie: od 2 tygodni boli mnie podbrzusze, jajnik z prawej strony, bola mnie piersi, czasami kregoslup.Mam nabrzmialy brzuch, nie moge dopiac spodni. Czy to ciaza? |
To nie musi byc ciąża. Wszystko zależy od tego czy miałaś dni płodne w czasie gdy doszło do stosunku. Możesz wkońcu kupić test w aptece:) albo poczekaj na okres:)
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyś
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 10:32 am Temat postu: ciążą |
|
|
Hej Ania nie wieem czy to ciążą mnie jajnikin nie olą może po prostu masz jajeczkowanie i z tego powodu nadęty brzuch, ja też mam dziwne objawy wczoraj spałam prawie cały dzień a dzisiaj znowu jestem nie wyspana, musz e poczekać do miesiączki i wszystko się wyjaśni.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kredka
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 7:02 pm Temat postu: bardzo prosze o pomoc |
|
|
mam 16 dzien cyklu moj cykl trwa 25 dni.5 miesiecy nie biore juz tabletek.Mam podwyzszona temp.boli mnie podbrzusze i jajniki.Dni plodne mam niby zaraz po miesiaczce i niewiem teraz czy jestem w ciazy czy nie czekam do okresu ale jestem niecierpliwa a niewiem czy te objawy moga cos znaczyc a bardzo bym tego chcala.Czy ktos moze mi pomoc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kredka
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 7:04 pm Temat postu: |
|
|
dodam jeszcze ze mam strasznie bolace sutki i w okol nich tez. |