Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Mar 12, 2006 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Objawy o których piszesz moga być objawami miesiączki. Nie der=nerwuj sie tylko spokojnie poczekaj na okres:)
pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Mar 12, 2006 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy są jakieś wskazania na to że możęsz być wciąży?
Powrót do góry
kredka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 12, 2006 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej piotrze wskazania??jak najbardziej!!Jak myslisz bo znasz sie na tym to wiem napewno. Tak jakos dziwnie sie czuje.No nie wiem czy mam miec nadzieje czy nie
Powrót do góry
kredka

PostWysłany: Nie Mar 12, 2006 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszan Pawle!!!
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Mar 13, 2006 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak facet może się na tym znać?? Laughing (Paweł nie denerwuj sięSmile
Ja jednak uważam że powinnaś poczekać do okresu. Takie objawy mogą być mylne a przed terminem spodziewanej miesiączki nie ma co sie denerwować. Jeżeli w dniu, w którym powinneś dostać okresu, nie dostaniesz go, zrób test ciążowy. Jeżeli będzie negatywny, to spokojnie poczekaj kilka dni. Jeżeli będzie pozytywny idź do ginekologa. (w przypadku kiedy bedzie negatywny tez radziłabym iść)
Powrót do góry
kredka

PostWysłany: Pon Mar 13, 2006 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak masz racje poczekam ale dziwi mnie to wczoraj nie moglam zasnac bo tak mnie jajniki rwaly ale moze to co innego.To tak ciezko sie nie denerwowac.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Mar 13, 2006 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem wiem miałam podobna sytuacje: głowa do góry:)
pozdrawiam
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 13, 2006 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe ciekawy argumnet "nie przeżyłeś tego to nie wiesz". Razz

No racja facet nie może opisać z autopsji leku czy też bóli miesiączkowych. Co nie koniecznie oznacza że nic nie wie.

Moim zdaniem powinien wiedzieć po jest tak samo odpowiedzialny jak kobieta.
Tak samo kobieta powinna wiedzieć co sie dzieje gdy np. przyjaciel odmawia posłuszenstwa Wink
Wzajemna wiedza o reakcjach swojego organizmu oraz organizmu płuci przeciwnej była by wskazana.

No niestety z tego co widziałem to zadna z kobiet nie wpypowiedziała sie w tematach założonych przez panów o ich dolegliwościach Wink a szkoda.

faceci odwalili tam kawał dobrej roboty (wzór dla wzystkich tematów na forum + temat o mięśniaku też przydal by sie tam spojżenie z innej perspektywy niz tylko samych kobiet).
Jak widać to powinno sie uzupelniać (a co do proprcji hmmm to rzecz dyskusynja), ale dobrze wiedzieć co na dany temat sądzą obie strony - mimo że czasem jednej z nich bezpośrednio nie może to dotyczyć.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Mar 13, 2006 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wcześniejszy post był mała dygresją więc pozwole sobie zamieścić kolejny tym razem odpowiedz na pytanie (łamiac w ten sposób zasade że nie pisze sie 2 postów pod sobą - jednka uznaje że tak bedzie poprostu czytelniej).

Między adzieją a przedwczesną euforią jest rożnica. Roznica która objawia sie po wyjaśnieniu calej sprawy.

Najdzieje warto mieć bo ona napędza nas do działania, podejście że co zrobi to i tak sie nie uda zabardzo nie pomaga.

Przedwczesna euforia to niczym powiedział pawlak w "nie ma mocnych" - im wyżej wejdziesz tym z wiekszym chukiem zlecisz. i coś w tej kultowej i nieśmiertelnej trylogi o przygodach kargula i pawlaka jest.

Moim zdaniem powinnaś troche poczekać, owszem dreszczyku emocji nie zlikwidujesz, chodz on jest zarówno bardzo mily jak i niesamowicie drażliwy. Powoli zbierać informacje co sie tak naprawde dzieje oraz stopniować do tego emocje. Zadanie nie latwe, ale oplacalne.

Test ciążowy, badanie na poziom hormonu hcg a puźniej wizyta u lekarza. Myśle że taka droga jest dobrym rozwiązaniem. A co sie okarze, hmmm no tego to ja nie umie przewidzieć. Chodz chciał bym umieć, o ile zycie bylo by latwiejsze w tedy.

Nie ma co sie zamartwiac, trzeba powoli z biegeim czasu kontrolować to co sie dzieje. A jak nie wyjdzie to od nowa, czasem wydaje sie że to syzyfowa praca i ma sie tego dość, kazdy tak ma. Dlatego po co fundować sobie za duzy upadek Wink Opanowanie oraz umiejetne kierowanie emocjami to szutak, sztuka ktorej ludzie sie ucza przez cale zycie a tylko nieliczynym udaje sie ją opanować.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Mar 13, 2006 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej ja jestem w panic juz od 12 tygodni boje sie isc do lekarz, miala trzy razy miesiaczke tak mi sie zdaje, krwawienia trwaly dluzej ni tydzien..najbardziej niepokoi mnie brzuch, ktoru jest jak balo, nie ma wzdec ,bruch nie jest tez twardy nie wiem co ma robi czy ktos moze mo pomoc, tylko nie pszcie ze mam isc do lekarz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 8 z 47