Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karik
Gość

PostWysłany: Pon Mar 13, 2006 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w jaim momeci e ciazy zaczyna sie powiekszac brzuch
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 14, 2006 12:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brzuch powinien byc już widoczny od 3 miesiąca ciązy. Jedna to tez laeży od organizmu. Wizyty u lekarza nie można się obawiac. W końcu jego zadaniem jest leczyć.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowy8888
Gość

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam ten sam problem, takze sie nie pokoje, miesiaczka spoznia sie juz tydzien... nie wkladalem ani sie nie spuscilem (ale plemniki juz są podobno na ...), jeden dzien miala takie cos, napiecie przedmiesiaczkowe (czy jakos tak to nazywa...) ale miesiaczki dalej nie ma, zwykle miala je regularnie...

pozdrawiam wszystkich!
Powrót do góry
Marcin
Gość

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemka. Mojej dziewczynie spóźnia się już okres 4 dni. Ma zawroty głowy i mdłości. Pozatym przez 4 dni z rzędu rano leciała jej krew z nosa. Było to jakiś tydzień temu... Czy takie objawy wskazywałyby na to że jest w ciąży? Proszę odp. A o co do aborcji to mi nawet to przez myśl nie przeszło...
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie powiedziałabym że to oznaki ciąży, raczej przemęczenia, albo zmian ciśnienia...Niech uda się do lekarza bo nie wykluczone ze to cos poważnego
Powrót do góry
koles

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzis dotykalem swoja dzieczyne czlonekim po pochwie . te kropelkowanie wsytepuje chile przed wytryskiem , a wytsysk dostalem dopiero gdzies po ok godzinie .i zauwazylem ze z mojego czlona wycieka sluz ? takie pzrezroczyste i malutko tego wg mnie to sluz ktory umozliwa lepsze wejsce w pochie , mozna tak zajsc w ciaze ?? prosze o dop.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Razz Razz Razz Razz nie martw sie ja czesto mam mdłości przed okresem a szczegolnie jak sie spoznia
Powrót do góry
xxxxx
Gość

PostWysłany: Pią Mar 24, 2006 2:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paranoja Exclamation Jak mozna zajsc w ciaze bez stosunku Question
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 24, 2006 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do tego czy można zajśc w ciążę bez stosunku, lekarze różnie sie wypowiadają. Ponieważ jeżeli chłopak pieści dziewczyne drażniąc penisem jej nażądy rodne i przy tym będzie miał wytrusk to jakaś tam szanza na zapłodnieni jest. Ale znikoma.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 9 z 47