Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Odstawienie pigulek

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radze wybrac sie do ginekologa- byc moze trzeba zmienic tabsy?? odczuwasz mdłosci to znak ze nie pasuja dla organizmu.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pati8309

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 12, 2007 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, wiem o tym, ale problem w tym , ze moja lakarka jest przez najblizsze 2 tygodnie na urlopie, wiec nie mam z nia kontaktu..Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Lip 12, 2007 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To moze przejdz sie do innego? po co masz czekac,skoro tak zle na Ciebie działaja?Z reszta to tylko moje zdanie Very Happy

Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też bym nie czekała, tylko bym sie wybrała do innego lekarza, nie ryzykuj zdrowiem. Przyjedzie Twój stały, lekarz to się do niego ponownie zgłosisz.
Powrót do góry
MagdaJ

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 8:49 pm    Temat postu: Co się dzieje z organizmem po zaprzestaniu brania pigułek? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brałam pigułki przez 3 lata bez przerwy,wcześniej też(różne to były)
Mam pytanie,kiedy organizm będzie już czysty,wszystko wróci do normy?
Jak jest z zajściem w ciąże,czy odczekac jakiś czas,czy można od razu próbowac.Ja już nie biorę pigułek 3 m-c.
Proszę o odp.,może jakiś ginekolog też odpowie.Dziękuję

Czekam cierpliwie na odpowiedz

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Gru 18, 2007 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie niedlugo ktos odpowie Smile nie martw sie..ja Ci niestety nie pomoge bo nie mam pojecia jak to jest z tymi pigulkami Embarassed i nie chce Cie wprowadzac w blad, pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 18, 2007 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magda nasze forum nie zatrudnia ginekologow. Tylko coponiektorzy moga sie wypowiedziec co sadza. A nie mozesz isc do własnego ginekologa? nie byłoby łatwiej? na forum nie zawsze jest 100% pewnosc. ja polecam wycieczke do gina Smile zapytasz i bedzie wszycho wiedziala Laughing Wink

Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Gru 18, 2007 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po zaprzestaniu brania pigułek juz w następnym cyklu mozna starac sie o dziecko:)

Powrót do góry
MagdaJ

PostWysłany: Sro Gru 19, 2007 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje bardzo za porady,pewnie,że i tak wybiorę się do ginekologa.
@wind_of_hope-każde forum ma inne zasady,dlatego tak napisałam.
Może i nie oczekiwałam za bardzo odpo.od ginekologa,bardziej od kobiet,które mają podobne doswiadczenia.
Powrót do góry
Saamantaa

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 12:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc, ja też jestem w podobnej sytuacji co Ty Madziu a mianowicie tez odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i tak się zastanawiam ile czasu powinno upłynąć zanim mój organizm wróci do "normy", zanim będę mogła myśleć o zajściu w ciąże.
Może jest jakaś osoba co potrafiłaby odpowiedzieć man na to pytanie?
Wiem, że wizyta u ginekologa bardzo by mi pomogła ale czasami tak trudno się tam wybrać
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 4 z 21