Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Odstawienie pigulek

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aldona23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 19, 2009 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

super dzieki boje sie wiez bardzo mam juz dwujke dzieci i nie chcala bym sie wpakowac jeszcze z trzecim
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
martunia8820

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 10:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie brałam tabletki yasminelle 1szy blister jak skonczyłam to dostałam okres 4dnia po odstawieniu, później normalnie po 7dniowej przerwie zaczęłam drugi i ponieważ słabo sie czułam i włosy mi wypadały odstawiłam te tabletki z nowego blistra wziełam tylko 8 i odstawiłam od tamtego czasu w ogóle nie współżyłam a dzisiaj pokazało mi się plamienie czy to może być związane z przerwaniem tabletek czy może coś innego??

Dodano po 2 minutach:

Dodam,że pierwszy blister zaczęłam brać 1 stycznia 21 stycznia wzięłam ostatnią tabletkę i 25 dostałam okres drugi blister zaczęłam 29 stycznia i ostatnią tabletkę wziełam 5 lutegi i przerwałam już nie biore.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, to na pewno związane jest z odstawieniem hormonów
martunia8820

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko,że to wygląda jak okres czy to normalne?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żaden skutek uboczny nie jest normalny, ale myślę że nie masz się czym niepokoić, chyba że potrwa to dłużej niż 7 dni. Wtedy czym prędzej do ginekologa Smile
martunia8820

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ciąża to to nie jest prawda??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie,ciąża nie...
martunia8820

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już wcześniej pytałam czy to normalne,że gdy odstawiłam tabletki miałam plamienie I wyglądało to jak okres z odstawienia wzięłam tylko 8 tabletek z drugiego blistra i odstawiłam myślę, że to właśnie było z odstawienia bo po pierwszym blistrze dostałam okres 4 dnia i po drugim również 4dnia z tym,że z drugiego blistra wzięłam tylko 8 tabletek i odstawiłam to ostatnie krwawienie miałam 9 lub 10 lutego kiedy teraz mogę dostać normalny okres? Już nie stosuję antykoncepcji hormonalnej.

Dodano po 10 minutach:

trochę ze schizowałam i zrobiłam 3 testy ciążowe 11, 19 i 27 lutego a ostatni raz współzyłam 17 stycznia a wtedy jeszcze brałam pierwszy blister to chyba wszystko ok??
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 2:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak, jeżeli wtedy jeszcze bralas pierwsze opakowanie i zaczęłaś kolejne tylko skończyłaś je po 8miu tabletkach, to spoko. a normalny okres to trudno określić, kiedy się pojawi. teoretycznie powinien ok. 30 dni po ostatnim krwawieniu z odstawienia, ale tego nigdy nie da się określić, bo to zależy od organizmu
claudia4you

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odstawiłam tablety

Biore sie do roboty
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 7 z 21