Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Opryszczka - jak leczyć?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dermatologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
goxa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 6:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak tylko jak nie przytulać dziecka, jak go nie całować.. współczuję tej kobiecie.. to naprawdę jest ciężkie..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
modliszka
Spamer

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja miałam swojego czasu problemy z opryszczka, która b. często wyskakiwała w najmniej odpowiednich momentach Sad aż boję sie co będzie jak będę miała dziecko.
Powrót do góry
kita

PostWysłany: Nie Lis 15, 2009 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

modliszka a jak sobie radzisz żeby nei mieć opryszczki?? bierzesz leki przeciwwirusowe??
Powrót do góry
Mart

PostWysłany: Pią Gru 04, 2009 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja póki co nie wiem jeszce jak sobie radzić z opryszczką. Zaczęłam szperać po necie i tu -> adres usunęłam. umieszczanie linków pochodzących z innych niż biomedical stron jest zabronione. zapoznaj się z regulaminem! następnym razem będzie ostrzeżenie.
Gosia 85

wyczytałam, że na początek powinno się iść do lekarza.. sądziłam, ze sama mogę jakoś temu zaradzić, ale skoro to wirus... to innej rady rzeczywiście nie ma :/
Powrót do góry
artikon

PostWysłany: Sro Gru 16, 2009 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja swojego czasu zdecydowałem się na kuracje przeciwwirusową i opryszczka pojawia się o wiele rzadziej.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dermatologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10