Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 11:06 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope ja chodzilam prywatnie i wlasnie zmieniam lekarke...no nic jak wszędzie są "ludzie i ludziska"
Ale spokojnie nie ma się czego bać _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sweet88
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 11:57 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki :* no właśnie najbardziej tragiczne w tym wszystkim jest to, że ona za to "badanie" skasowała stówę...szkoda słów...myślałam, że jak prywatnie pójdę to zostanę normalnie potraktowana ale się przejechałam i stwierdziłam, że teraz spróbuję iść do pana ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:46 am Temat postu: |
|
|
aha no to faktycznie zalezy od człowieka.
w takim razie powodzenia zycze i nic sie nie boj _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sweet88
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:57 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za wsparcie :* Dzięki Wam troszkę mniej się boję...choć nie wyobrażam sobie tego, że rozbieram się przed obcym facetem No ale to jego praca więc myślę, że nie zrobi to na nim wrażenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:46 am Temat postu: |
|
|
sweet88 napisał: | Dziękuje za wsparcie :* Dzięki Wam troszkę mniej się boję...choć nie wyobrażam sobie tego, że rozbieram się przed obcym facetem No ale to jego praca więc myślę, że nie zrobi to na nim wrażenia. |
nie ma się naprawdę czego bac to lekarz jak każdy inny, ja np. lubię chodzic do gina, ponieważ fajnie się z nim rozmawia i jest bardzo fajny, ale przyznam, że to nic miłego, myślisz sobie, że on sobie coś głupiego o Tobie myśli jak Ci tam zagląda
osobiście wolę chodzic do faceta niż babki, naprawdę polecam facetów
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 12:16 pm Temat postu: |
|
|
sweet88 jak krepujesz sie przed rozebraniem .... polecam metode:
Kladziesz sie na fotel sciagasz bielizne ale spodnice zostawiasz (musi byc dosyc "szeroka" ... wtedy czujesz mniejszy dyskomfort Bo nie widzisz jak ci tam "grzebie" :] _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 12:18 pm Temat postu: |
|
|
sweet88 trafiłas pierwszy raz bardzo kiepsko . Ja też mogę polecić z czystym sumieniem faceta ginekologa . Nie ma porównania. Na pewno są bardziej delikatni. Nie masz się czego krępować bo takich jak Ty to lekarz widzi setki;). Przede wszystkim też nie myśl,że bedzie bolało, rozluźnij się i oddychaj a nic nie poczujesz. Lekarze używają duuuzo żelu nawilżającego więc spokojnie nic nie powinnaś poczuć. Oczywiście jeśli będziesz spięta to będzie ciężko ale dasz radę. Wziernik- to tylko strasznie się nazywa a tak naprawdę to pikuś _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sweet88
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | nie ma się naprawdę czego bac Smile to lekarz jak każdy inny, ja np. lubię chodzic do gina, ponieważ fajnie się z nim rozmawia i jest bardzo fajny, ale przyznam, że to nic miłego, myślisz sobie, że on sobie coś głupiego o Tobie myśli jak Ci tam zagląda
osobiście wolę chodzic do faceta niż babki, naprawdę polecam facetów |
Mam nadzieję, że ja tez polubię te wizyty No właśnie tego się boję, że co on sobie pomyśli
Cytat: | sweet88 jak krepujesz sie przed rozebraniem .... polecam metode:
Kladziesz sie na fotel sciagasz bielizne ale spodnice zostawiasz (musi byc dosyc "szeroka" ... wtedy czujesz mniejszy dyskomfort Smile Bo nie widzisz jak ci tam "grzebie" :] |
Właśnie tak mam zamiar zrobić, tylko muszę jakiejś spódnicy poszukać, bo mało ich mam, a w większości ołówkowe w dodatku
Cytat: | sweet88 trafiłas pierwszy raz bardzo kiepsko . Ja też mogę polecić z czystym sumieniem faceta ginekologa . Nie ma porównania. Na pewno są bardziej delikatni. Nie masz się czego krępować bo takich jak Ty to lekarz widzi setki;). Przede wszystkim też nie myśl,że bedzie bolało, rozluźnij się i oddychaj a nic nie poczujesz. Lekarze używają duuuzo żelu nawilżającego więc spokojnie nic nie powinnaś poczuć. Oczywiście jeśli będziesz spięta to będzie ciężko ale dasz radę. Wziernik- to tylko strasznie się nazywa a tak naprawdę to pikuś |
Postaram się rozluźnić ale nie wiem co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie dobrze, że przeżyję i że tym razem lekarz będzie ludzki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 2:33 pm Temat postu: |
|
|
sweet88 - a ile masz lat, jeśli mogę zapytac ? on takich jak Ty czy ja widzi setki gdyby nie ginekolodzy to nie do końca wiedziałybyśmy co jest z nami .. ja np. przez badanie ginekologiczne dowiedziałam się, że mam nadżerkę szyjki macicy, a potem, że mam zapalenie lewego jajnika
tak, zgadzam się, facet jest zdecydowanie delikatniejszy, a facetka jak czasem na siłę wszystko zrobi .. to można spasc z fotela
nie ma się czego bac _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 3:35 pm Temat postu: |
|
|
sweet88 nie musisz mieć spódniczki, wystarczy dłuższa bluzeczka lub sweterek. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|