Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwsza wizyta u ginekologa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 11:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope ja chodzilam prywatnie i wlasnie zmieniam lekarke...no nic jak wszędzie są "ludzie i ludziska" Smile

Ale spokojnie nie ma się czego bać Smile

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki :* no właśnie najbardziej tragiczne w tym wszystkim jest to, że ona za to "badanie" skasowała stówę...szkoda słów...myślałam, że jak prywatnie pójdę to zostanę normalnie potraktowana ale się przejechałam i stwierdziłam, że teraz spróbuję iść do pana ginekologa Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha no to faktycznie zalezy od człowieka.

w takim razie powodzenia zycze i nic sie nie boj Wink

Powrót do góry
sweet88

PostWysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za wsparcie :* Dzięki Wam troszkę mniej się boję...choć nie wyobrażam sobie tego, że rozbieram się przed obcym facetem Razz No ale to jego praca więc myślę, że nie zrobi to na nim wrażenia.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sweet88 napisał:
Dziękuje za wsparcie :* Dzięki Wam troszkę mniej się boję...choć nie wyobrażam sobie tego, że rozbieram się przed obcym facetem Razz No ale to jego praca więc myślę, że nie zrobi to na nim wrażenia.

nie ma się naprawdę czego bac Smile to lekarz jak każdy inny, ja np. lubię chodzic do gina, ponieważ fajnie się z nim rozmawia i jest bardzo fajny, ale przyznam, że to nic miłego, myślisz sobie, że on sobie coś głupiego o Tobie myśli jak Ci tam zagląda Laughing

osobiście wolę chodzic do faceta niż babki, naprawdę polecam facetów Very Happy

pozdrawiam Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sweet88 jak krepujesz sie przed rozebraniem .... polecam metode:

Kladziesz sie na fotel sciagasz bielizne ale spodnice zostawiasz (musi byc dosyc "szeroka" ... wtedy czujesz mniejszy dyskomfort Smile Bo nie widzisz jak ci tam "grzebie" :]
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sweet88 trafiłas pierwszy raz bardzo kiepsko . Ja też mogę polecić z czystym sumieniem faceta ginekologa . Nie ma porównania. Na pewno są bardziej delikatni. Nie masz się czego krępować bo takich jak Ty to lekarz widzi setki;). Przede wszystkim też nie myśl,że bedzie bolało, rozluźnij się i oddychaj a nic nie poczujesz. Lekarze używają duuuzo żelu nawilżającego więc spokojnie nic nie powinnaś poczuć. Oczywiście jeśli będziesz spięta to będzie ciężko ale dasz radę. Wziernik- to tylko strasznie się nazywa a tak naprawdę to pikuśWink

Powrót do góry
sweet88

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
nie ma się naprawdę czego bac Smile to lekarz jak każdy inny, ja np. lubię chodzic do gina, ponieważ fajnie się z nim rozmawia i jest bardzo fajny, ale przyznam, że to nic miłego, myślisz sobie, że on sobie coś głupiego o Tobie myśli jak Ci tam zagląda

osobiście wolę chodzic do faceta niż babki, naprawdę polecam facetów

Mam nadzieję, że ja tez polubię te wizyty Smile No właśnie tego się boję, że co on sobie pomyśli Razz

Cytat:
sweet88 jak krepujesz sie przed rozebraniem .... polecam metode:

Kladziesz sie na fotel sciagasz bielizne ale spodnice zostawiasz (musi byc dosyc "szeroka" ... wtedy czujesz mniejszy dyskomfort Smile Bo nie widzisz jak ci tam "grzebie" :]

Właśnie tak mam zamiar zrobić, tylko muszę jakiejś spódnicy poszukać, bo mało ich mam, a w większości ołówkowe w dodatku Razz

Cytat:
sweet88 trafiłas pierwszy raz bardzo kiepsko . Ja też mogę polecić z czystym sumieniem faceta ginekologa . Nie ma porównania. Na pewno są bardziej delikatni. Nie masz się czego krępować bo takich jak Ty to lekarz widzi setki;). Przede wszystkim też nie myśl,że bedzie bolało, rozluźnij się i oddychaj a nic nie poczujesz. Lekarze używają duuuzo żelu nawilżającego więc spokojnie nic nie powinnaś poczuć. Oczywiście jeśli będziesz spięta to będzie ciężko ale dasz radę. Wziernik- to tylko strasznie się nazywa a tak naprawdę to pikuś

Postaram się rozluźnić ale nie wiem co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie dobrze, że przeżyję i że tym razem lekarz będzie ludzki.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sweet88 - a ile masz lat, jeśli mogę zapytac ? on takich jak Ty czy ja widzi setki Smile gdyby nie ginekolodzy to nie do końca wiedziałybyśmy co jest z nami .. ja np. przez badanie ginekologiczne dowiedziałam się, że mam nadżerkę szyjki macicy, a potem, że mam zapalenie lewego jajnika Confused
tak, zgadzam się, facet jest zdecydowanie delikatniejszy, a facetka jak czasem na siłę wszystko zrobi .. to można spasc z fotela Very Happy

nie ma się czego bac Cool
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sweet88 nie musisz mieć spódniczki, wystarczy dłuższa bluzeczka lub sweterek.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Następny
Strona 15 z 21