Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kooki Gość
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 4:43 pm Temat postu: Pierwszy raz bez zabezpieczenia i z bólem |
|
|
Chcielismy z dziewczyna uprawiac sex 1 raz gdy jej wlozylem sama glowke i nie chciala bo ja bolalo ale nalegalem i wkladalem ta glowke powoli przez kilka min (przed tym jeszcze robilismy petting nie mialem wytrysku przed wkladaniem) czy mozliwe jest ze ona jest w ciazy bardzo sie boimy i prosimy o pomoc!!i na ile procent Błagam!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 6:04 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze nie główke ale żołędzia
Sam włożenie nie powoduje ciąży
Chodz to mało odpowiedzialne bez zabezpieczenia.
O naleganiu też nie chce mi sie już pisać. Pomyśl poprostu następnym razem zanim zdażysz rzpiąć rozporek :] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 6:09 pm Temat postu: |
|
|
czyli to jest nikła szansa zeby byla w ciazy??
to bylem ja kooki wczesniej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 6:12 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli nie doszło do wytrysku i byłeś daleki od orgazmu (końca) to są nikłe, bliskie zeru. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kooki Gość
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 8:04 pm Temat postu: |
|
|
a jezeli wczesniej mialem przerwany wytrysk (orgazm) to co wtedy (nie spuscilem sie )moglem miec na zołedziu jakies plemniki?? ,,i czy to jest prawda ze kobiety gdy maja ten sluz to sa jakies plemnikobujcze bakterie albo cos ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz nie wiem czy wskazane było by gdybanie i rozpisywanie sie o każdej możliwości.
A co do śluzu ktory wydziela sie podczas podniecenia to niestety on nie zawiera bakteri plemnikobójczych a enzymy które powdują że plemniki zaczynają sie poruszać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 10:48 pm Temat postu: |
|
|
ale jest cos takiego co zabija albo uniemozliwia poruszanie sie plemnikom ze tysiace ich gina no zrozum mnie ze sie boje ze bedzie w Ciazy to chyba normalne masz fajne forum wiec prosil bym zebyc mnie upewnil jakos ze nie jest w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kooki Gość
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 10:56 pm Temat postu: |
|
|
znow sie zpomnialem podpisac sorki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Sory ale ja nie jsetem ani lekarzem ani wróżką.
Wcześniej chciałeś żeby widział to w fusach czy w czarnej kuli jak bylo i jak mogło być (przeciez nie będe pisal Ci książki SF gdybając sobie)
A drugi raz to nie wiem czego chcesz tak wlasciwie.
Są środki plemnikobójcze - które sa w prezerwatywach, można tez kupić je osobno w formie żeli, sztyftów czy globólek do pochwowych.
Ale żadna wydzielina nie zawiera czegoś takiego. No jak by naura stworzyła kobiety z substancją plemnikobójczą no przecież w tedy to zajście w ciąże bylo by cholernie trudne a natura chciała by to było jak najłatwiejsz.
A ludzie którzy staraja sie o dziecko it ak sie przekonuja że zajść w ciąże wcale nie jest tak ławo Trafić w odpowiedni moment.
To że sie stresujesz staram sie zrozumieć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kooki Gość
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 12:03 am Temat postu: |
|
|
dobra dzieki z gory poadrawiam papa |