Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwszy raz bez zabezpieczenia i z bólem

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
amy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem co masz na mysli ale zastanawia mnie to ze krwawienie trwa kilka dni i zawsze tylko rano.... nie wiem juz co o tym myslec....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz- ciezko mi cos doradzic ci sensownego.Z ta utrata dziewictwa bywa roznie. Wlasciwie u kazdej kobiety troszke inaczej.Mysle ze tak dla spokoju warto bylo by sie poradzic ginekologa.Ale jest mozliwosc ze twoja blona dziewicza byla gruba i dosc mocno ukrwiona.Wtedy krwawienie moze sie troszke przedluzyc.Czy poza tym czulas jakis bol albo inne dolegliwosci?
Powrót do góry
amy

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 9:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, nie czulam zadnego bolu. czuje sie normalnie, tak jak zawsze, martwi mnie tylko ta krew
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to pewnie rzeczywiscie chodzi o krwawienie po itracie dziewictwa.Ale forum nie zastapi ci lekarza wiec moze dla pewnosci idz do ginekologa.Zwlaszcza ze po rozpoczeciu wspolzycia trzeba juz zaczac badac sie regularnie co jakis czas Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że to po prostu jakiś objaw zmiany która zawszła w Twoim orgaznizmie po pierwszym razie.

Ale nie zaszkodziłaby wizyta u ginekologa.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bez obaw,napewno cni ci nie jest:)ja miałam tak samo przy pierwszym razie:)...miałam małe plamienia(kwi),nawet przy drugim jeszcze troszke...ale jesli chcesz sie upewnic,ze nic ci nie jest,wybierz sie do ginekologa:)..pozdrawiam:)
Powrót do góry
amy

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki! bardzo mi pomoglyscie! za drugim razem u mnie tez pojawila sie krew i zaczelam sie bac... ale skoro mowisz ze nie ma czego sie bac:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4