Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia :-( Gość
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 1:54 am Temat postu: |
|
|
czesc wam jestem w podobnej sytuacji co kolega powyzej moze opowiem! Bylam z chlopakiem zaczelismy uprawiac petting ,,,, moj chlopak mial przerwany wytrysk (orgazm) a za chwile wlozyl mi zoledzia do pochwy i tak przez chwile czy to mozliwe zebym byla w ciazy?? bo podobno jak sie przerwie chlopakowi wytrysk to wydziela sie jakis plyn !! Prosze mi odpisac jak mozna najszybciej ,,PAPA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 1:56 am Temat postu: |
|
|
Tam zapomnialam dodac ze nie odrazu mi wlozyl tylko po kilku do kilkunastu minutach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 9:43 am Temat postu: |
|
|
Nie rozumie jak go można przerwać, nie wiem w jaki sposób ty chcesz - czy nawet on sam ocenić ile nasienia on jest w stanie wyprodukować.
Co do orgazmu to nie wiem, ortodoksyjni katoliccy rodzice musie by was nakryć w łózku albo grupa antyterrorystów wpaść do pokoju żeby przerwać orgazm od tak sobie. To nie takie łatwe zapanować nad juz dziejącym sie orgazmem
Orgazmy mogą trwać od pary sekund do paru minut. Moga wyglądać w różny sposób. Zazwyczaj każdy ma podobny dlatego łatw da sie je opisać (czego przynajmniej ja nie koniecznie będe robił teraz - nie będe opisywał bo chyba każdy wie jak wygląda orgazm ).
Co do ciąży to zależy też od dni płodnych i nie płodnych. Są dni w których teoretycznie można kochać sie z pełna penetracją i wytryskiem i nie grozi to niczemu. Pisze toretycznie bo w praktyce jest cięzko dokładnie trafć na takie dni. Naprawde trzeba znać swoje ciało oraz nie może być one niczym zmoncone
Najleprzym rozwiżaniem będzie poczekac na następna miesiączke, i postarać sie nie dręczyć tak bardzo tym wszystkim. Jeżeli z kolejną miesiączka bedize coś nie tak to zrobić test ciążowy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia Gość
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 1:36 pm Temat postu: |
|
|
to nie tak nie mial orgazmu przez jego orgazmem przestalam mu (naciagac) nie mial wytrysku tylko ze jest cos takiego jak ten plyn chyba no nie i tam tez sa chyba niewielkie ilosci plemnikow robilismy to gdzies 2 tyg przez planowana miesiaczka ,,,, (nie ze on mial wytrysk i nagle go zachamowal nie mial wytrysku poprostu mu przestalam,,,,(no wiesz) i ja sie tylko boje o ten plyn jaka jest szansa ze jestem w ciazy??) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Chodzi Ci o kropelkowanie w takim razie.
Następuje ono kilka chwil przed wlaściwym wytryskiem. Nie jestem wsanie napisać ile to jest sekund (2, może 20). Tego nie da sie tak łatwo określić czasowo.
Jeżeli jednak nie miał wytrysku wogóle - podnieceni bylo za słabe to nie doszło do tego.
Kropelkowanie to poprostu wyrwanie sie małe części (w porównaniu z resztą "ładunku") plemników bez ejakulantu (tego bialego mazistego, bo ejakulant wraz z plemnikami dopiero można nazwać spermą). Obrazowo można to porównać do wyścigu kolarskiego. Jeset grupka uciekająca oraz peleton. Kropelkowanie to tych paru sprinterów w turnieju kolarskiem
Ja moge dać jedynie informacje jak to sie nazywa i "z czym to sie je" ale nie określe czy to miało miejsce czy tez nie, na 100%. To już jest wasza rola
Teraz trzeba by dociec co sie stalo, najlepiej czekając na okres
A gdy sprawa sie wyjaśni to nie zrażać sie ale pilnować, informować i wiedzieć dokładnie na ile można sie posunąć Wiem że takie ustalanie może kojażyć sie z reżyserowaniem sceny miłosnej, możę i troche w tym racji jest, w każdym razie nie chodzi mi o napisanie scenariusza waszych igraszek lecz o to aby bacznie zwracać uwage co sie robi (czasem kosztem przyjemności - poczatkowo) ale efekt jest imponujący, myśl o tym że nic sie nie stało po wszystkim rekompensuje niec mniejsze doznania. A da sie to wyćwiczyć tak że będziecie zabawiali sie naprawde wuzdanie a uwaga pozostanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 2:43 pm Temat postu: |
|
|
No dzieki czyli szansa jest nikla zebym byla w ciazy czy duza?? poprostu Ty sie znasz na tym i chce byc spokojniejsza prosze powiedz ,,,, Nie chce sobie zepsuc ferii ehh tak bardzo sie boje ,,??i tak siedze caly czas w domu zamknieta w pokoju nbawet sie boje wyjsc z domu bo nie moge myslec o czym innym tylko caly czas o tym ze moge byc w ciazy!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 3:12 pm Temat postu: |
|
|
Tak szanse są nikłe
Aty powinnaś wyjść z domu na świerze powietrze, przejść sie pospacerować Dobrze Ci to zrobi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
`Kasia Gość
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 3:24 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje Pawelku :*:*:*
I tak zrobie dobrze mi to zrobi |