Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwszy raz bez zabezpieczenia i z bólem

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasia :-(
Gość

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 1:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc wam jestem w podobnej sytuacji co kolega powyzej moze opowiem! Bylam z chlopakiem zaczelismy uprawiac petting ,,,, moj chlopak mial przerwany wytrysk (orgazm) a za chwile wlozyl mi zoledzia do pochwy i tak przez chwile czy to mozliwe zebym byla w ciazy?? bo podobno jak sie przerwie chlopakowi wytrysk to wydziela sie jakis plyn !! Prosze mi odpisac jak mozna najszybciej ,,PAPA Sad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 1:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tam zapomnialam dodac ze nie odrazu mi wlozyl tylko po kilku do kilkunastu minutach Sad
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 9:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie rozumie jak go można przerwać, nie wiem w jaki sposób ty chcesz - czy nawet on sam ocenić ile nasienia on jest w stanie wyprodukować.

Co do orgazmu to nie wiem, ortodoksyjni katoliccy rodzice musie by was nakryć w łózku albo grupa antyterrorystów wpaść do pokoju żeby przerwać orgazm od tak sobie. To nie takie łatwe zapanować nad juz dziejącym sie orgazmem Wink

Orgazmy mogą trwać od pary sekund do paru minut. Moga wyglądać w różny sposób. Zazwyczaj każdy ma podobny dlatego łatw da sie je opisać (czego przynajmniej ja nie koniecznie będe robił teraz - nie będe opisywał bo chyba każdy wie jak wygląda orgazm Wink ).

Co do ciąży to zależy też od dni płodnych i nie płodnych. Są dni w których teoretycznie można kochać sie z pełna penetracją i wytryskiem i nie grozi to niczemu. Pisze toretycznie bo w praktyce jest cięzko dokładnie trafć na takie dni. Naprawde trzeba znać swoje ciało oraz nie może być one niczym zmoncone Wink

Najleprzym rozwiżaniem będzie poczekac na następna miesiączke, i postarać sie nie dręczyć tak bardzo tym wszystkim. Jeżeli z kolejną miesiączka bedize coś nie tak to zrobić test ciążowy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kasia
Gość

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie tak nie mial orgazmu przez jego orgazmem przestalam mu (naciagac) nie mial wytrysku tylko ze jest cos takiego jak ten plyn chyba no nie i tam tez sa chyba niewielkie ilosci plemnikow robilismy to gdzies 2 tyg przez planowana miesiaczka ,,,, (nie ze on mial wytrysk i nagle go zachamowal nie mial wytrysku poprostu mu przestalam,,,,(no wiesz) i ja sie tylko boje o ten plyn jaka jest szansa ze jestem w ciazy??)
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodzi Ci o kropelkowanie Wink w takim razie.

Następuje ono kilka chwil przed wlaściwym wytryskiem. Nie jestem wsanie napisać ile to jest sekund (2, może 20). Tego nie da sie tak łatwo określić czasowo.

Jeżeli jednak nie miał wytrysku wogóle - podnieceni bylo za słabe to nie doszło do tego.
Kropelkowanie to poprostu wyrwanie sie małe części (w porównaniu z resztą "ładunku") plemników bez ejakulantu (tego bialego mazistego, bo ejakulant wraz z plemnikami dopiero można nazwać spermą). Obrazowo można to porównać do wyścigu kolarskiego. Jeset grupka uciekająca oraz peleton. Kropelkowanie to tych paru sprinterów w turnieju kolarskiem Wink

Ja moge dać jedynie informacje jak to sie nazywa i "z czym to sie je" ale nie określe czy to miało miejsce czy tez nie, na 100%. To już jest wasza rola Wink

Teraz trzeba by dociec co sie stalo, najlepiej czekając na okres Wink
A gdy sprawa sie wyjaśni to nie zrażać sie ale pilnować, informować i wiedzieć dokładnie na ile można sie posunąć Wink Wiem że takie ustalanie może kojażyć sie z reżyserowaniem sceny miłosnej, możę i troche w tym racji jest, w każdym razie nie chodzi mi o napisanie scenariusza waszych igraszek lecz o to aby bacznie zwracać uwage co sie robi (czasem kosztem przyjemności - poczatkowo) ale efekt jest imponujący, myśl o tym że nic sie nie stało po wszystkim rekompensuje niec mniejsze doznania. A da sie to wyćwiczyć tak że będziecie zabawiali sie naprawde wuzdanie a uwaga pozostanie Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 2:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dzieki czyli szansa jest nikla zebym byla w ciazy czy duza?? poprostu Ty sie znasz na tym i chce byc spokojniejsza prosze powiedz ,,,, Nie chce sobie zepsuc ferii ehh tak bardzo sie boje Sad,,??i tak siedze caly czas w domu zamknieta w pokoju nbawet sie boje wyjsc z domu bo nie moge myslec o czym innym tylko caly czas o tym ze moge byc w ciazy!!
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak szanse są nikłe Wink

Aty powinnaś wyjść z domu na świerze powietrze, przejść sie pospacerować Wink Dobrze Ci to zrobi Smile
Powrót do góry
`Kasia
Gość

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Pawelku :*:*:*
I tak zrobie dobrze mi to zrobi Razz Smile
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lut 17, 2006 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciesze sie Smile
Powrót do góry
`Kasia
Gość

PostWysłany: Nie Lut 19, 2006 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz jest dobrze dostalam MIESIACZKI huraaa Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4