Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwszy raz bez zabezpieczenia i z bólem

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Lut 19, 2006 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciesze sie że wszystko sie wyjaśniło Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Chuck
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 02, 2006 10:07 pm    Temat postu: czy jest w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MAm tesh pewien problem ... uprawiałem z moją dziewczyną seks tzn zaczęliśmy bo była dziewicą i ją bolało, pękła gumka ale na samym początku z tym ze ja maiłem dużo tego śluzu ..(zresztą przy lekkim podnieceniu mam tego dużo) i boję sie że od tego śluzu moshe być wciąży chociash okres dostała trzy dni później czyli były to jej dni niepłodne odczekaliśmy miesiąc rzadnych obiwów bóli jajnika itd teraz jest chora i ma grype wczesniej jej matka trafiła do szpitala i okres się jej spóźnia jush 3-4 dzień pomocy Sad
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 7:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko jakiej ty pomocy oczekujesz?

Przecież nic się nie dzieje Smile

A jeżeli chodzi o preejakulant oraz kwestie zwiazaną z tym i nie tylko zapraszam do tematu:
http://www.biomedical.pl/forum/kilka-pytan-apropo-kropelkowania-vt657.html
(jest tutaj dokładnie wyjaśnione czym jest kropelkowanie, puźiej czym jest preejakulancja, czym sie różni, jak do tego zachodzi Smile )
Powrót do góry
chuck
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uspokiłeś mnie troszke poczytałem itd ja tesh nie miałem wytryksku i dlaeko bło do niego ale nasłuchałem sie tyle o tym śluźie ze hej ;] martfie sie tylko tym ze jush 5 dzień spóxnia sie jej okres przez ostatnie 4 miesiące miała regularnie ale mówiła ze bywało i tak ze wogóle nie dostała .. ale wydaje mi siem że będzie git teraz ma grype a wcześniej tyle stresu.. mam tylko jeshcze małe jedno pytanko czy jest możliwość właśnei zeby okres tak bardzo się przesuną przez stres?? z góry dzięki Wink
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Owszem jest to możliwe, a stres + grypa = spuźneinie miesiączki, naprawde zdziwił bym sie jak by wszystko było normalnie po takim czymś Smile

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
chuck
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paweł napisał:
Owszem jest to możliwe, a stres + grypa = spuźneinie miesiączki, naprawde zdziwił bym sie jak by wszystko było normalnie po takim czymś Smile

Pozdrawiam Smile

nO dzięki jestem jush spokojny tylko niewyobrażalny był dla mnei fakt ze moshe siem to tak długo spóźniać kobiey ale poczytałem ze czasem kobiety nie mają przez dwa tygodnie ;] dzięki za szybką riposte pozdrawiam ;]
Powrót do góry
chuck
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2006 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chuck napisał:
Paweł napisał:

Pozdrawiam Smile

nO dzięki jestem jush spokojny tylko niewyobrażalny był dla mnei fakt ze moshe siem to tak długo spóźniać kobiey ale poczytałem ze czasem kobiety nie mają przez dwa tygodnie ;] dzięki za szybką riposte pozdrawiam ;]

Kurde zaczynam się bać ..;/ tydzień bez okresu z tym że strasznie panikuje cały czas o tym myśli starałem siem ją wyrwać na plac ale sie bardziej rozchorowała czy to moshe być ta przyczyna przesunięcia okresu o 7 dni?? Jeshcze zaczekam do tej pory miała okres przez 4 miesiące regularnie ale ma 18 lat i chyba to normalne ze ten okres neiregularny co?? a po półtorej miesiąca raczej byłyby jush jakieś widoczne objawy co?
Powrót do góry
piter
Gość

PostWysłany: Nie Lip 09, 2006 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam podobny problem, bede pisal rzeczy po imieniu. najpierw minie piescila oralnie nie doszlo do wytrysku, wsumie to jezdzila zebami i wogole nie za przyjemnie bylo. czlonek byl w slinie i jak zwykle u mnie w takim sluzie ktory sie pojawia nie dlugo po nastapieniu erekcji. schowalem go do portek i juz nie wyciagalem. po ok 20 minutach dotknalem jej pochwy, wsadzilem palce, ktorymi wczesniej trzymalem ptaka. czy mozliwe ze jest w ciazy. dziewczynie spozniej sie okres ponad 2 tyg, zrobilismy to po zakonczeniu krwawienia. spoznial sie przez leki, jest chora na astme i bierze silne sterydy, to tego ostatnio zaczela mdlec i przepisali jej nootropil. bierze duzo lekow i ma nie regularny okres, bylismy u lekarza na nastepny dzien, lekarz powiedzial ze wszystko jest ok ale jutro idziemy po test. bylo to ok tydzien temu. jesli bedzie w ciazy to wiadomo urodzi i pokochamy je i wychowamy jak najlepiej bedziemy mogli, chociaz mamy po 17 lat ;/ ale jest jeszcze jedno ale. nootropil powoduje zaburzenia i uszkodzenia plodu. czy jest jakas szansa na legalna aborcje albo cos w tym stylu, nie chcemy chorego dziecka.
nigdy nie myslalem ze mnie takie problemy siegna ale to byla chwila uniesienia. nie znosze fizyki ale A. Einstein powiedzial: " Granic nie ma tylko wszech swiat i ludzka glupota" co do wszechswiatu to bym sie zastanawial. mozesz cos napisac na ten temat. czy moze byc w ciazy, czy jest szansa na aborcje. pozdro.
Powrót do góry
amy

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 9:57 pm    Temat postu: Krew podczas pierwszego stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! cztery dni temu kochalam sie z moim chlopakiem. dwa dni pozniej zauwazylam rano troche krwi (bylo to prawie dwa tygodnie przed miesiaczka).Na drugi dzien (dzisiaj) bylo jeszcze wiecej krwi... pozniej przez caly dzien krew juz sie nie pojawila, podobnie jak wczoraj. co to moze oznaczac? czy moge byc w ciaży...??

aha! i jeszcze jedno! byl to moj pierwszy raz. czy mozliwe jest ze to krwawienie ma z tym jakis zwiazek?? prosze piszcie!!

---- edit by Paweł:
Prosze kożystać z opcji "zmień" gdy czegoś sie zapomni w poście Wink Jest ona zawsze po prawej stronie w górnym rogu swoich postów.
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro to byl twoj pierwszy raz to krwawienie pewnie jest efektem przerwania blony dziewiczej. To wlasnie nazywamy fizyczna utrata dziewictwa.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4