Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
orka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Gdzie najlepiej naklejac te plastry?? Nie chce zeby byl widoczny i zebysie odklejal... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolkaaaa
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie polecam posladkow (bo jak masz ciemna bielizne to sie szybko bardzo brudzi i odkleja), brzucha rowniez nie polecam bo jak siadasz i sie brzuch 'zgina' to tez sie robia pecherzyki na plastrze.
No i polecam łopatke. Tam sie zapomina o plastrze i jest zupelnie bezpieczny
MIlego uzytkowania. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 4:06 pm Temat postu: |
|
|
na ramieniu napewno tez nie odkeli sie ale ktos chyba chiał usłyszec gdzie nakleic zeby nie bylo widac to sie wycofuje hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolkaaaa
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 8:03 pm Temat postu: |
|
|
to na lopatce nie widac
Tylko tez wazna uwaga zeby nakleic w takim miejscu zeby ramiaczko od stanika nie przeszkadzalo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kuka
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 3:32 pm Temat postu: |
|
|
witam!
dopiero zaczynam orientować się w temacie antkoncepcji. Zastanawia mnie jeden fakt. Czy na poczatek, czyli jako pierwsza metode antykoncepcji lepiej wybrać tabletki czy plastry? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Laluna Zbanowany
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 11:23 pm Temat postu: |
|
|
w zasadzie nie ma roznicy, zalezy to od Lekarza i Twoich preferencji (takze finansowych, bo plastry sa zdecydowanie drozsze)
Zorientuj sie na forum było polecanych kilka stron o antykoncepcji, poczytaj sobie a podczas wizyty powiedz lekarzowi co twoim zdaniem byloby dla Ciebie wygodniejsze. Wybor metody to kompromis miedzy Tobą a lekarzem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ktosik_20xx
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 9:08 pm Temat postu: Jak to jest z tymi plasterkami? |
|
|
Mam takie pytanko.Wlasnie przestalam brac tabletki anty Cilest i mysle o zmianie na plastry. Czy moge przytyc po rzuceniu tabletek?? no i czy plasterki moga u mnie spowodowac przybieranie na wadze??
I jeszcze jedno.Duzo wazniejsze dla mnie:
tak jak tabletki mogly powodowac pewne choroby kobiece (z tego co mi wiadomo i slyszalam) to czy tak samo jest z plastramI??
-------edited by emilka------
ponieważ powstało kilka tematów, dotyczących plastrów antykoncepcyjnych, pozwoliłam sobie je połączyć w jeden.
ten temat również przyłączyłam do zbiorczego:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 1:54 pm Temat postu: Re: Jak to jest z tymi plasterkami? |
|
|
ktosik_20xx napisał: | Czy moge przytyc po rzuceniu tabletek?? no i czy plasterki moga u mnie spowodowac przybieranie na wadze?? |
to indywidualna sprawa organizmu. jedne dziewczyny tyją przy tabletkach inne po ich odstawieniu a jeszcze innym waga się nie zmienia. tak samo jest z plastrami.
ktosik_20xx napisał: | tak jak tabletki mogly powodowac pewne choroby kobiece (z tego co mi wiadomo i slyszalam) to czy tak samo jest z plastramI?? |
masz na myśli infekcje? to tak - mogą ale nie muszą. to w końcu nadal są hormony. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ktosik_20xx
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 11:30 am Temat postu: |
|
|
a czy zmiana sposobu antykoncepcji z tabletek na plastry moze byc natychmiastowa?? czy lepiej zeby odczekac jakis czas?? co jest zdrowsze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 2:22 pm Temat postu: |
|
|
może być natychmiastowa (a tabletki bierzesz dwuskładnikowe?). po prostu pierwszego dnia krwawienia z odstawienia naklejasz pierwszy plaster.
plastry są chyba zdrowsze chociażby dla wątroby ale z kolei tabletki można wybrać z mniejszą zawartością hormonów. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|