Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pocieranie a ciąża... PILNE :(

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gajaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2012 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doszedł ale, że tak powiem poza mną. Potem poszedł do łazienki, wysikał się, umył członka i ręce 2 razy (przepraszam za dokładność) xd
Tylko, że mnie martwi bardziej preejakulat ;/ Bo jeśli on był na moim sromie i jeszcze wcześniej mnie dotykał palcami zanim doszedł, to czy byla to zagrożona sytuacja?
Jeśli już między nami dochodziło do takich zbliżeń to zawsze starałam się żeby to były dni niepłodne.. traf, że teraz mam płodne i nie wiem w końcu co myśleć.
Dziękuję za odpowiedź Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
feelme

Wysłał podziekowań: 7
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2012 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie Wink chce powiedzieć że okres był i to w sumie nie spóźniony. Bo cykl trwal 27 dni.
Mam takie pytanie... Dziewczyna przezywa bo mowi ze brzuch jej sie zwiekszyl, ze 2 osoby jej to pow. ja tam nic nie widze.
Z tym ze przeciez on sie zwieksza od 3 miesiaca, a ona miala do tej pory normalne miesiączki. Jaki może być tego powod ?
Wyczytalem gdzies że na poczatku ciazy jest takie uczycie, ale to hyba nie mozliwe bo:
w pon doszlo do spotkania, jedyne co sie dzialo to to glupie otarcie penisem o wargi sromowe. 5 sekund. Wytartym penisem. Tak, był tego dnia wczesniej wytrysk, lecz penis umyty a mocz oddany kilkukrotnie. Wiec byl to 17dc, zaczela cos mowic w srode czyli 19 dc. Nie mozliwe by w ciagu dowch dni byly jakies objawy. ? Smile
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2012 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak okres był to o co chodzi?

Powrót do góry
feelme

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2012 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaki Może być powod zwiekszenia obwodu brzucha ?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2012 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brzuszek ciążowy nie pojawia się tak szybko. Oczywiście związane jest to z genetyką i predyspozycjami kobiety ale w 2-3 miesiąc ciazy na pewno nie jest widoczny az tak żeby poznały osoby trzecie . U mnie brzuszek zaokrąglił się delikatnie po 5 miesiącu a i tak nikt nie widział różnicy.
Tak czy inaczej powiekszenie się brzucha może byc spowodowane - wzdęciami, kilogramami itd....oraz urojeniami Wink. Patrzysz i patrzysz aż w końcu zobaczysz większy brzuch choc wcale taki nie jest

Powrót do góry
feelme

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2012 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziekuje za odpowiedz;) a w tej sytuacji ktora opisalem wyzej widzisz jakies szanse na cokolwiek? Wiem, ze juz wiele razy bylo powtarzane. Ze wytrysk, penetracja. Ale kurde... nie jestem gotowy na to, a stalo sie to nie z mojej inicjatywy. Facet jestem w swoim wieku a jak dziecko. eh. W kazdym razie chce poznac twoje zdanie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2012 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

feel brzuch sie nie zaokrągla tak od razu...
mi dopiero tez w okolicy 5 miesiaca wyskoczył.
moze przytyło sie Twojej dziewczynie i poszło akurat w brzuch Smile
ja tam nie widze powodu do obaw,no ale niech potwierdzi to jeszcze Tosia, moze sie uspokoisz.

Powrót do góry
feelme

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2012 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hm. No wlasnie. Co najmniej 3 miesiace, i przez ten czas same normalne okresy i brak objawow? do tego nigdy nawet penetracji/ wytrysku nie bylo. A co myslicie o potarciu ? Ktore opisalem wyzej? widzicie cos z tego?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2012 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nie widze.

a testu nie mozna zrobic??

Powrót do góry
feelme

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2012 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test? jak to dzialo sie teraz w poniedzialek.

Dodano po 1 godzinach 11 minutach:

Napisze jasno;
-stoimy
-wytarty penis dotyka waginy, od zewnatrz,
-nie ma ani milimetra penetracji
-nie ma wytrysku,wogole
-penis byl umyty, mocz przed tym oddany kilkukrotnie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następny
Strona 16 z 19