Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pocieranie a ciąża... PILNE :(

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no bo skoro są nierególarne to nie da się przewidzieć kiedy powinna wystąpić, a skoro nie da sie przewidzieć, to nie można stwierdzić czy jest spóźniona czy wczesna.
Marek

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 7:42 pm    Temat postu: faktycznie... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz racje. Poprostu nie zrozumiałem. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze bo dość już mam nerwów. Ehhh jedna chwila... kilka sekund, a tyle nerwów... Trzymajcie kciuki i dziękuje za wszystko :*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marek Czy Ty przestaniesz panikowac??? Razz JUz Ci Z Pituszka wystarczajaco nawbijalysmy do głowki ze nie bedziesz tata... Wink
To ze ma nieregularne okresy to nie znaczy wcale ze w ciazy jest<nie nie absolutnie nie> Razz heh..poprostu ma taki organizm a u Was nie bylo wytrysq wewnatrz wiec skad ciaza??? Razz spokojna głowaa wszystko jest o.k. Jej objawy ,np. bolace piersi sa jak najbardziej prawidlowe. Ja zawsze przed okresem tez tak mam Laughing 3m sie i nie panikuj Exclamation

Powrót do góry
magikka

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

5 dni temu uprawiałam petting z moim chłopakiem..On pocierał penisem o wargi sromowe i obok pochwy, od dzisiaj troche boli mnie podbrzusze. Czy mogę być w ciąży??
Proszę od odp
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie
magikka

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno? a jest możliwość że ten śluz przed wytryskiem dostał się do środka pochwy i tak doszło do zapłodnienia? To skąd ten bół podbrzusza?
Powrót do góry
maja16

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ze nie mozesz byc w ciazy .. Jest to prawie pewne Wink Nie martw sie Wink Glowa do gory:) A moze podbrzusze cie boli przed zblizajacym sie okresem albo po prostu masz chore jajniki .. No to jest trudno stwierdzic .. jesli sie bardzo boisz zglos sie do lekarza .
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo sobie wkręcasz, i szukasz objawów, więc je czujesz.
powodów bólu podbrzusza jest tak dużo jak powodów opóźnienia miesiączki! a ciąża to tylko jeden z wielu takich powodów.

nie jesteś w ciąży.

PostWysłany: Wto Lip 13, 2010 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mam podobny problem... w sobotę trochę nas z chłopakiem poniosło i wylądowaliśmy nago, on pocierał swoim penisem okolice mojej pochwy i właściwie na tym się skończyło, bo w porę (mam nadzieję) się opamiętaliśmy, wytrysku nie było w ogóle...
z moich wyliczeń wynikało, że są to moje dni płodne... niestety mój organizm trochę mnie dzisiaj zaskoczył, gdyż zaczełam plamić.
czy jest możliwe żeby to krwawienie świadczyło o ciąży czy to po prostu wcześniejsza miesiączka wywołana nerwami bądź innymi czynnikami?
z góry bardzo dziękuję za odpowiedź
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lip 13, 2010 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chelase Nie bylo wytrysku nie ma ryzyka ciazy.

Plamienie to na pewno tzw plamienie okoloowulacyjne swiadczace ze owulacja bedzie na dniach.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 4 z 19