Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pocieranie a ciąża... PILNE :(

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
feelme

Wysłał podziekowań: 7
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 20, 2011 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres zaczal sie normalnie. tylko chodzi mi o to czy to nie moglo by byc tzw plamienie podczas ciazy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

feelme No przecież plamienie a miesiączka to jest co innego, jest to do odróżnienia.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 12:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

feelme prosiłam o zakończenie TEMATU

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 1:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaraz zakonczy sie ostrzezeniem i tyle!!!

Tosiu a Ty mi miałas podesłac na pw jakies badanka, pamietasz?? Rolling Eyes

Powrót do góry
feelme

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przepraszam ale to je dyne sensowne forum. po 2 dniach okres juz slabiutki wrecz konczy. to normalne? Dodam ze brala antybiotyki i szkola sie zaczela wiec stres.

Ostatnio zmieniony przez feelme dnia Sro Wrz 21, 2011 6:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

feelme Tak normalne, nie ma ciąży i koniec. Bo zaraz Moderatorzy "zastrzelą" i Ciebie i mnie Wink
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

feelme przeczytaj jeszcze raz to wszystko o czym pisałyśmy i zastanów się porządnie. Po co wałkujesz ciągle to samo. Okres to okres bywa różnie i tyle. Koniec tematu i nie drąż więcej . Odpowiedzi padły bardzo logiczne

Powrót do góry
feelme

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje;) jestescie kochane i przepraszam za to naciagniecie regulaminu:* po prostu sie boje bo dwa dni to chyba troszke malo. Taki strachliwy ze mnie czlowiek.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Strachliwy nie strachliwy pewnych rzeczy nie przeskoczysz Wink. Okres bywa różny. Są cykle bezowulacyjne wtedy okres będzie słabszy, krótszy. CZasami bywają normalne a i tak miesiączka będzie słabsza. Wszystko zależy od danej kobiety i od danego miesiąca.

Powrót do góry
feelme

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2011 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha rozumiem:) nawet takie po 2 dni sie zdarzaja. ?. ahh te kobiety;) a ten trach to tylko o niedojzalosci mojej swiadczy.

Dodano po 2 godzinach 19 minutach:

Wczoraj o godz 4 nad ranem sie zaczał. Dziś o 20 juz nie ma nic. TO chyba nie normalne?
Początek był normalny ilościowo. Bolał ja brzuch na samym pcozatku teraz przeszlo.
O czym może to świadczyć.?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 9 z 19